2777
2789
عنوان

کرونا و اهدافش

167 بازدید | 17 پست

بذاریم کنار تعارف رو. کنار همه سختی ها

کرونا برای خیلی ها معجزه بود. برای دختر پسری که زیر فشار زندگی نمیتونستن به هم برسن.

و از رسومات سرسام آور و بریز و بپاش های عروسی بیزار بودن ولی مجبور بودن تن دهند...

برای اونایی که از رفت و امدهای فامیلی و دخالت هاشون متنفر بودن.

برای اون دانشجو و دانش آموزی که از کلاس درس بیزار بودن و...

کنار همه بدی ها یه چیزهایی و خواست بهمون نشون بده (هیچ کس از فرداش نمیتونه مطمئن باشه همه چیز دست خداست)

ان شاالله که زود ختم به خیر شه و دیگه هیچ خانواده ای و سیاه پوش نکنه 

اره والا دختر خالم یکیش خیلی دستو بالش خالی بود همین و بهانه کرد عروسی نگرفت الانم حاملست

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

کرونا هدفش این بود من پدرمو نبینم سه ماه تا فوت کنه و حسرت دیدنش بمونه به دلم ببخشید نزدیک ۶۰ هزار نفر فوت شدن بعد بشینیم بگیم خوب بوده؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کرونا هدفش این بود من پدرمو نبینم سه ماه تا فوت کنه و حسرت دیدنش بمونه به دلم ببخشید نزدیک ۶۰ هزار ن ...

عزیزم😔😔

خداپدرتون رو بیامرزه و به شما صبر بده

براشون فاتحه میخونم

ادم باید شجاعت داشته باشه برای خودش زندگی کنه .قبل کرونا نوددرصد روابط فامیلی به درد نختر را حذف کرده بودم .کاش هیچوقت این بیماری خانمان سوز به بشر وارد نمیشد.اقتصادهای دنیا نابود شد...

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....

برای منم یکی از این منافع رو داشت و واقعا واااقعا باعث بهبود زندگیم شد.

انشالا که همه سلامت باشن و هیچ خانواده ای درگیر این بیماری نشه

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀
چه کار خوبی کردن 

اره والا 

سمت ما الان مد شده دیگه شام هم نمیدن به صرف میوه و شیرینی

البته قبل کرونا.

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

کرونا هدفش این بود من پدرمو نبینم سه ماه تا فوت کنه و حسرت دیدنش بمونه به دلم ببخشید نزدیک ۶۰ هزار ن ...

خدا پدرتو رحمت کنه واقعا سخته😔

تویی که داری امضامو‌ می خونی میشه یه صلوات بفرستی برا کم شدن شر کرونا از سر بشریت🌷🌷🌷

عزیزم خدا بهتون صبر بده

روحشون شاد باشه🙏🙏🙏

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀
حالا شوهرم .خانوادم میگن بزار کرونا تموم بشه برات عروسی بگیریم 

دوس داری عروسی نگیری

حدا بیامرزتشون

تو متن چند بارگفته  شده جدا از بدی هاش

و ان شاالله هیچ خانواده ای غم نبینه 

این متن خواسته از نگاه دیگه ای هم ببینه

و گرنه کسی منکر بدبها و ترس و سختیهاش نیست

غم نبینید ان شاالله