2777
2789
منم همینقدم و با اینکه کمرم باریکه و بدنم خوش فرمه با این وزن باز حس میکنم چاقم    

منم ران های پری دارم که خیلیییی رو مخمهه متاسفانه خیلی هم نمیتونم ورزش کنم وقتش رو ندارم 😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶۵ یا ۶۲ باشی خیلی مانکنی و زیبا میشه

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
میگم شما چقدر وقت اضافه دارین خیلی خوبه من فکر میکردم داروساز ها و دکتر ها وقت سر خاروندن ندارن

😃عزیزم من از صب تا بعدازظهر سرکارم

اینروزام خیلی تنهام دوسدارم بیام تنهاییمو با بچه های سایت پرکنم

نمیدونستم باید با شما هماهنگ کنم گلم

بعدم داروسازا معمولا دوره سختیشون دوره دانشگاهه بهد دانشگاه چرا باید سرشون شلوغ باشه دقیقا؟

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی
منم ران های پری دارم که خیلیییی رو مخمهه متاسفانه خیلی هم نمیتونم ورزش کنم وقتش رو ندارم 😕

من با سینه و بازوهام مشکل دارم...هرکاریم میکنم تنبلیم نمیذاره ورزش کنم  

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
😃عزیزم من از صب تا بعدازظهر سرکارم اینروزام خیلی تنهام دوسدارم بیام تنهاییمو با بچه های سایت پرکنم ...

چیزی نگفت که انقد بهتون برخورد 

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
بله احتمالا من منظورشو بد فهمیدم

میشه گروهتو بم بدی

گروه چی گلم