2777
2789
من با سینه و بازوهام مشکل دارم...هرکاریم میکنم تنبلیم نمیذاره ورزش کنم    

وقت داری ورزش کن من وقت ندارم الانم چون دائما پشت میز نشستم حس میکنم باس.نم هم داره پهن میشه 😑😑 این ترم تموم بشه فقط وگرنه تابستون من هفته ای سه جلسه کوه بودم 😥😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقت داری ورزش کن من وقت ندارم الانم چون دائما پشت میز نشستم حس میکنم باس.نم هم داره پهن میشه 😑😑 ای ...

من 24 وقتم ازاده ولی باس.نمان عریض تر از این حرفاست

من باشگا میرفتم قبل کرونا خیلی خوب بود..اوایل کرونا خانوادم نزاشتن الانم ک کلا بسته شدن

وااای کوه خیلی خوبه   

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
همین واسه لاغری 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5578841/زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامدادخمار-تاپیک-جامع-چالش-جدید?postId=170153603

اینه عزیزم...پستای اولشو بخون گروهتو انتخاب کن و سرگروهتم تگ کن 

@بامدادخمار  

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
من 24 وقتم ازاده ولی باس.نمان عریض تر از این حرفاست من باشگا میرفتم قبل کرونا خیلی خوب بود..اوایل ک ...

😂😂😂😂 واییی انقدر دلم یک روز بیکاری میخوادددد😭😭

کوه به ما تقریبا نزدیک بابام میره هی میاد جوش به دل من ☹☹ که اره برف اومده اونجا منم فحشیه ک به استادام میکشم😊😊

😂😂😂😂 واییی انقدر دلم یک روز بیکاری میخوادددد😭😭 کوه به ما تقریبا نزدیک بابام میره هی میاد جوش ...

بیکاری خیلییییییییییییی بده بخدا..من انقد بیکار بودم بهش عادت کردم الان کلی کار سرم ریخته نمیتونم ی تکونی ب خودم بدم 

😂😂😂عین داداش من

بیکاری خیلییییییییییییی بده بخدا..من انقد بیکار بودم بهش عادت کردم الان کلی کار سرم ریخته نمیتونم ی ...

اره ولی پرکاری هم بده باور کن دارم از خودم متنفر میشم اصلا اونطور ک میخوام نمیتونم به خودم برسم ورزش کنم به پوستم برسم 😬😢

😃عزیزم من از صب تا بعدازظهر سرکارم اینروزام خیلی تنهام دوسدارم بیام تنهاییمو با بچه های سایت پرکنم ...

خانم دکتر آروم تر😁😁 من ک کاری با شما نداشتم 🧐 کجا کار میکنین؟ داروخونه دارین؟

خانم دکتر آروم تر😁😁 من ک کاری با شما نداشتم 🧐 کجا کار میکنین؟ داروخونه دارین؟

عزیزم معذرت من برداشتم اشتباه بود

داروخونه🤔فک کنم حداقل ۱۰سال دیگم نتونم😂

من بیمارستانم 

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی
اره ولی پرکاری هم بده باور کن دارم از خودم متنفر میشم اصلا اونطور ک میخوام نمیتونم به خودم برسم ورزش ...

بیا جاهامونو عوض کنیم😢