من با سینه و بازوهام مشکل دارم...هرکاریم میکنم تنبلیم نمیذاره ورزش کنم
وقت داری ورزش کن من وقت ندارم الانم چون دائما پشت میز نشستم حس میکنم باس.نم هم داره پهن میشه 😑😑 این ترم تموم بشه فقط وگرنه تابستون من هفته ای سه جلسه کوه بودم 😥😕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقت داری ورزش کن من وقت ندارم الانم چون دائما پشت میز نشستم حس میکنم باس.نم هم داره پهن میشه 😑😑 ای ...
من 24 وقتم ازاده ولی باس.نمان عریض تر از این حرفاست
من باشگا میرفتم قبل کرونا خیلی خوب بود..اوایل کرونا خانوادم نزاشتن الانم ک کلا بسته شدن
وااای کوه خیلی خوبه
دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم
دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم
اره ولی پرکاری هم بده باور کن دارم از خودم متنفر میشم اصلا اونطور ک میخوام نمیتونم به خودم برسم ورزش ...
بیا جاهامونو عوض کنیم😢