2777
2789

من پسرم وقتی مادرشوهرم اینا میاد خیلی اذیت میکنه دیشب زد بشقابو شکوند یا یچیزی میگی برعکس انجام میده

شبام یکم نااروم میخوابه تو خواب همش میگه ماشینمو بده اینو بگیر اینکارو کن

الان اینا میگن بچت جن زدست داعونم بخدا حالم بده اینا چی میگن؟

بچه های شما چطورین؟

میگن ببریم دعانویس اون جنرو دور کنه ازش

اخه یعنی چی؟

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️

ن بابا هیچیش نیس پسر منم اونطوره دو روز خونه مادرشوهرم بودیم کم مونده بود قابلمه عذارو بریزه رو زمین.مال منم فقط گریه میکنه کارهای برعکس انجام میده

خدایا یاورم باش☝☝☝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جن چیه دخترهرکی هرچی گف توام بایدگوش کنی بچه کوچیک جنش چیه واااااچته توخودت خوبی انقدگفتن بهت تلقین شده بچه های پسرشرن جن زده چیه 

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
دعا نویس نبر مگه دیوانه ای بچه سالم رو روانی کنی؟ بچه منم بهانه گیر و اذیت کن و لجبازه.طبیعیه تو ای ...

اونوقت تو چیکار میکنی با لجبازیاش؟گریه هم میکنه؟مال تو دختره یا پسر

خدایا یاورم باش☝☝☝

همه بچه ها تو این سن بازیگوشن و کارای هیجانی می کنن. مخصوصا الان که به خاطر کرونا تو خونه قرنطینه شدن همشون به یه نوعی نتونستن هیجاناتشون رو تخلیه کنن  به خاطر همین یکی که میاد خودشونو گم می کنن

جن چیه دخترهرکی هرچی گف توام بایدگوش کنی بچه کوچیک جنش چیه واااااچته توخودت خوبی انقدگفتن بهت تلقین ...

بخدا اشکام بند نمیاد دارم دیونه میشم 

میگن رفتیم پیش چندتا دعانویس اینجور گفتن

میگن بعدا اگه اینکارو نکنی پشیمون نشی منم گفتم من نمیبرمش جایی

این لوسه شمارو میبینه اینجوره و... ولی واقعا حالم بده

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
اونوقت تو چیکار میکنی با لجبازیاش؟گریه هم میکنه؟مال تو دختره یا پسر

بعضی وقتا با اخم بهش میفهمونم کارش بده بعضی وقتام دعوا میکنم.خیلی وقتا هم سعی میکنم آروم باشم و چیزی بهش نگم چون رفتارش غیر طبیعی نیست فقط جلو دیگران جوگیر میشه ی کم

پسره