2777
2789

تاپیکای آخری که راجب شوهرم بود رو بخونین متوجه میشین داستانو  دو روزه اومدم خونه ی مادرم دیروز بهم زنگ زد میگه اگه منو نمیخای بریم تمومش کنیم که نه تو اذیت بشی نه من. امروزم بخاطر کیستم زنگ زده حالمو می‌پرسه میگه بریم دکتر بهتر. اصلا نمیفهمم این آدم منو دوست داره یا نه. گیج شدم نمیتونم تصمیم بگیرم. از دلش خبر ندارم به دوس داشتنش شک دارم اما دلمم نمیاد اینجوری پیش بره با اینکه خیلی حرفای زشتی بهم زد

عزیزم وقتی تورو ناراحت میکنه دیگه دوس داشتنش چه اهمیت داره؟ مرد باید مردونگی داشته باشه مسئولیت پذیر باشه و آدم امنی باشه قابل اعتماد باشه اگر نیست هرکجا فهمیدی اشتباه کردی دیگه جلوتر نرو چون بدتر میشه ولی بهتر نمیشه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تکلیفت و روشن کن. یکبار برای همیشه...وگرنه همه ی عمر باید همینجوری دو به شک و بلاتکلیف باشی

😔😔خیلی حس بدیه. اصلا نمیدونیم از هم چی میخوایم حفتمون خسته شدیم اما اول زندگیمونه نباید اینطوری میشد

میدونم راهو اشتباه رفتم ولی دلم نمیااااد شهامتش رو ندارم

اولش سخته، چون نمیدونی بعد از اون وضعیتت بهتر میشه یا بدتر 

تو الان مطمئن نیستی بعد از جدایی چی میشه یعنی ۵۰ ، ۵۰ ست 

ولی مطمئنی که اگر باهاش بمونی اتفاقای خوبی نمیفته 

اول با یک مشاور باتجربه صحبت کن، تو ارزشمند تر از اونی هستی که بخواد اینجوری باهات رفتار بشه 

اگر شاغل باشی برات اسون تره ولی اگر نیستی سعی کن قبل از اینکه هر تصمیمی بگیری یه منبع درامد داشته باشی 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

اولش سخته، چون نمیدونی بعد از اون وضعیتت بهتر میشه یا بدتر تو الان مطمئن نیستی بعد از جدایی چی میشه ...

دلم خیلی شور میزنه نگرانم نمیدونم چرا رو من حساب نمیکنه. بهم میگه مثل رود باش من هر چی هم که میگم بگذر اینجوری که نمیشه منم آدمم. با اینکه ازش دلخورم اما .... نمی‌دونم چی بگم 

😔😔خیلی حس بدیه. اصلا نمیدونیم از هم چی میخوایم حفتمون خسته شدیم اما اول زندگیمونه نباید اینطوری می ...

تا بچه دار نشدی یه فکری کن. یا رومی روم، یا زنگی زنگ

فردا با یه بچه بگه نمیخوامت میخوای چیکار کنی؟ نه راه پس داری، نه راه پیش

من جات باسم میگم طلاق میخوام و محکم پای حرفم وایمیستم. اگه پشیمون شد و سماجت کرد و تونست راضیت کنه برگردی، که هیچ. وگرنه واقعا جداشی بهتره.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

دلم خیلی شور میزنه نگرانم نمیدونم چرا رو من حساب نمیکنه. بهم میگه مثل رود باش من هر چی هم که میگم بگ ...

عزیزم ..😢درکت میکنم 

انشاالله بهترین تصمیم رو بگیری و زندگیت به ر‌وال عادی برگرده

تا بچه دار نشدی یه فکری کن. یا رومی روم، یا زنگی زنگفردا با یه بچه بگه نمیخوامت میخوای چیکار کنی؟ نه ...

راستش من به اخلاق بدی که دارم تو دعوا اسم جدایی میارم و عصبی که میشم میگم دوستت نداشتمو ندارم اینم میگه اگه نداری بریم تموم کنیم . دیگه نمیگه که چقد بهم فشار آورده ک اونجوری گفتم

راستش من به اخلاق بدی که دارم تو دعوا اسم جدایی میارم و عصبی که میشم میگم دوستت نداشتمو ندارم اینم م ...

خب اشتباه میکنی عزیزم. خودتم مقصری

بهش بگو یه مشاوره بریم، هرچی مشاور گفت همون کارو میکنیم. انشالا درست شه رابطتون. شماهم هیچوقت دیگه این جمله رو تکرار نکن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

خب اشتباه میکنی عزیزم. خودتم مقصریبهش بگو یه مشاوره بریم، هرچی مشاور گفت همون کارو میکنیم. انشالا در ...

پارسال که نامزد بودیم رفتیم فایده نداشت. کلا عادتشه ماهی یکبار منو برنجونه. انگار جنی میشه و هرچی دوسداره میگه منم نباید ناراحت شم