سلام بچه ها میخوام داستان دوستم که در جریانی هستم رو براتون بگم ،اول اینکه داستان کاملا واقعی هس ،دوم اینکه من هنوزم باورم نمیشه که این اتفاق برای دوستم افتاده ،دوستم که اسمش مریم یه زندگی عاشقانه با همسرش علی آغاز میکنن،سال ۹۰،یه دختر و یه پسر هم دارن،تا یه سال پیش هم زندگی شون خیلی خوب بود تا اینکه پارسال فروردین شنیدم که باشوهرش مشکل داره همش باهم دعوامیکردن به حدی که شوهرش اونو تهدید به قتل میکردتااینکه طلاقش میده اما خانواده ها خبر نداشتن و
bts💜 دکتر یا دانشجوی دامپزشکی هست اینجا لایکم کنه کارش دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون اسم عشق خودم علیه نمیخونم داستانو غیرتی میشم😐💔
هه 😐ههههه😐ههههههه😐دیوونم خودتی 😐🖕🏻عصاب ندادم😒شیطونم😻عاشق رنگ قرمزممممم📍😐خیلی پوکرممم😂😂عاشق یه بیشور جذاب به اسم علیم دعا کنین بش برسم☹️❤️ رنگین کمون زندگیه من سیاه سفید بود:)⛓️به نام خالق حس نفرت همه ی آرزو هام با رفتن تو مردنمیرسه روزی که دکتر بهت بگه متاسفم واست:((میرسه روزی که دکتر بهت بگه متاسفم واست:((💫✨انقد که زندگیم تاریک بده روشنایی ببینم چشام اذیت میشه بیب✨ودف🍷کیم کیم📍