2777
2789
عنوان

بخشیدن مهریه

195 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها من شوهرم واقعا آقاست وده ساله ازدواج کردیم هیچ بدی ازش ندیدم خونه رو کلا به نامم زد یه بچه داریم ودومی توراهه از اول میگفت من از مهریه بدم میاد ووقتی خونه به نامم زدمنم گفتم بخشیدم البته فقط لفظی گفتم وثبت نکردم حالا چند بار گفته نمیخوای مهریتو ببخشی  بنظرتون اشتباهه بخشیدنش، مهریم 500تاسکه هستش

بخشیدی حق طلاق بگیر و حق حضانت فرزند 

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق طلاق نمیده

مهریه در مقابل حق طلاقع

اینو بهش بگو

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

نصفشو ببخش ولی کلا نه مهریه خیلی برا زن مهمه داشته باشی خوبه حتی یه سکه 

همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه.          روشنفکری در اروپا : تحصیلات عالیه *مطالعات گسترده *اطلاعات عمومی بسیار بالا *نوشتن کتاب و مقاله *سفر به نقاط مختلف دنیا *شخصیت و انسانیت بالا *احترام به تمامی مذاهب و عقاید*و...                        روشن فکری در ایران :کشیدن سیگار و خوردن قهوه *مخالفت با دین و مذاهب *خواندن جملاتی چند از نیچه *طلاق گرفتن *موزیک خارجی گوش کردن *مخالفت با چیزی که بقیه موافقن *موافقت با چیزی که بقیه مخالفن *نگهداری سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزند نداشته عزیز شمردن *و...     قابل توجه خانومایی که ادای روشنفکرارو در میارن اونم با فحش دادن به شوهر بقیه و گفتن جمله معروف بزن تو دهنش 😒. میتینگ آنلاین غیبت از فامیلای شوهر، دیگه لازم نیست بریم در حیاط بشینیم 😁😅. دست و جیغ و هورررا 😜. 

تو این زمونه به خودتم اعتماد نکن اون آقاست تو هم واقعا خانومی مگه رفتی سراغ مهریه گرفتن این بحثو کرده بگو بابا اون یه دل خوش کنکه برای خانوم بهش فک نکن

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش

چه حرفا ک میگه نمیخوای ببخشی😳

من شوهرم این حرفو بزنه بهم باهاش حرف نمیزنم🤐

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

عزیزم اتفاقا استاد ما دیشب درباره همین گفت،

حتی اگر با شوهرت هم مشکلی نداری نباید مهریه تو ببخشی ،کار اشتباهی هستش،میتونی کلامی فقط بین خودتون بگی که نمیخوام

چون تو از آینده خبر نداری و نمدونی چی پیش میاد 

بنظر من نبخش

خب شما به شوهرت گفتی مهریه را بخشیدم تا خونه به نامت بزنه؟

اگر اینجوری باشه و حالا زیر حرفت زده باشه فکر نمی کنم برکتی تو پول مهریه ای باشه که خواسته باشی بگیری.

یه نوع نیرنگ و فریبه.

بستگی داره دقیقا چی گفتی و چی کار کردین؟

خب شما به شوهرت گفتی مهریه را بخشیدم تا خونه به نامت بزنه؟ اگر اینجوری باشه و حالا زیر حرفت زده باش ...

نه اینجوری نگفتم بعدش گفتم میبخشم منم به خاطر حرفم هیچ وقت نمیگیرم ازش اما نمیخوام ثبت بشه