سلام بچه ها من شوهرم واقعا آقاست وده ساله ازدواج کردیم هیچ بدی ازش ندیدم خونه رو کلا به نامم زد یه بچه داریم ودومی توراهه از اول میگفت من از مهریه بدم میاد ووقتی خونه به نامم زدمنم گفتم بخشیدم البته فقط لفظی گفتم وثبت نکردم حالا چند بار گفته نمیخوای مهریتو ببخشی بنظرتون اشتباهه بخشیدنش، مهریم 500تاسکه هستش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نصفشو ببخش ولی کلا نه مهریه خیلی برا زن مهمه داشته باشی خوبه حتی یه سکه
همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. روشنفکری در اروپا : تحصیلات عالیه *مطالعات گسترده *اطلاعات عمومی بسیار بالا *نوشتن کتاب و مقاله *سفر به نقاط مختلف دنیا *شخصیت و انسانیت بالا *احترام به تمامی مذاهب و عقاید*و... روشنفکری در ایران :کشیدن سیگار و خوردن قهوه *مخالفت با دین و مذاهب *خواندن جملاتی چند از نیچه *طلاق گرفتن *موزیک خارجی گوش کردن *مخالفت با چیزی که بقیه موافقن *موافقت با چیزی که بقیه مخالفن *نگهداری سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزند نداشته عزیز شمردن *و... قابل توجه خانومایی که ادای روشنفکرارو در میارن اونم با فحش دادن به شوهر بقیه و گفتن جمله معروف بزن تو دهنش 😒. میتینگ آنلاین غیبت از فامیلای شوهر، دیگه لازم نیست بریم در حیاط بشینیم 😁😅. دست و جیغ و هورررا 😜.
تو این زمونه به خودتم اعتماد نکن اون آقاست تو هم واقعا خانومی مگه رفتی سراغ مهریه گرفتن این بحثو کرده بگو بابا اون یه دل خوش کنکه برای خانوم بهش فک نکن