2777
2789
عنوان

ارضا شدن در بارداری

285 بازدید | 22 پست

خانوما توروخدا اگه کسی تجربه داره کمک کنه. تا فردا برم سونوگرافی . 

من الان ۷ هفته و ۶ روز هستم 

تو این مدت اصلا با همسرم رابطه نداشتم فقط در حد (باید ببخشید) لاپایی بوده . اصلا نذاشتم خودم ارضا بشم تو این مدت اصلا. اما دیروز یه دفعه ارضا شدم. بعدش زیر دلم شدیییید منقبض شد و درد گرفت . بعدش هی کمرم و زیر دلم درد میکرد. خیلی نگرانم خیلی . تروخدا اگه کسی تجربه داره کمک کنه 

ایشالله خدا دامن همه رو سبز کنه منم بین اونا 🥲🥰

بارداری چ ربطی به رابطه جنسی داره؟؟ چرا الکی خودت و شوهرتو زجر میدی چقدر ادا و اطفار الکی دارین ..‌ 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

فک نکنم مشکلی داشته باشه ها

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میدونم سه ماهه اول رابطه محدود باشه

اوایل بارداری انقباضات رحم خوب نیست برای جنین و ارضای خانم باعث انقباضات رحم میشه

نگران هم نباش با یه بار چیزی نمیشه

دکتر برو اگه مشکلی داشته باشی خودش میگه رابطه نداشته باشید برای چه مدتی

✒️متاهل

بارداری چ ربطی به رابطه جنسی داره؟؟ چرا الکی خودت و شوهرتو زجر میدی چقدر ادا و اطفار الکی دارین ..‌

عزیزم من IVF کردم . دکترم گفت تا ۱۲ هفته رابطه نداشته باش. برای شما این درد و انقباض پیش اومده ؟

عزیزم من IVF کردم . دکترم گفت تا ۱۲ هفته رابطه نداشته باش. برای شما این درد و انقباض پیش اومده ؟

اها خب همون اول بنویس ببخشید ..‌. باور میکنی یادم نیس😁 دو تا بچه هم دارم 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
ارضا دقیقا همین حس رو میاره رابطه داشته باشی بهتر از ارضاستمراقب باش دیگه تکرار نکنی

وای خدا نکنه چیزی بشه بخدا آلت شوهرمو قطع میکنم .به دفعه درد بدی زیر دلم پیچید 

برامنم دعاکن نینی دار بشم 🥺

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

شرایط همه یکی نیست

مثلا یه عده جفتشون پایبنه با رابطه اذیت میشن و دکتر رابطه رو تا چند وقت میگه کنار بذارن تا جفت سر جاش برگرده

✒️متاهل