2777
2789
عنوان

شیرخشک بدون لاکتوز

165 بازدید | 2 پست

سلام بچه پسرم ۲۲روزشه اسهاله چن روزه شبانه رو گریه میکنه ۵ تا دکتر بردم یکیش بهش ایزی کول بی بی داده شیرمو ک میخوره ۱۰ دیقخ بعد پسرم جیغ های وحشتناکی میزنه الان ب زور وقت کردم الانم دکتر نیس تا شنبه میخام شیرخشک بدون لاکتوز بگیرم مشکلی ک نداره بدم ضرری نداره سیاه شدبچم انقد گریه کرد 

سلام پسر من یک ماه اسهال شدید داشت و  بی قراری و رفلاکس زیاد و مدفوع سبز و شل  داشت تمام متخصص اطفال بردم جواب نگرفتم بردم فوق تخصص گوارش گفت ک حساسیت لاکتوز است و دکتر گفت باید کل شیر خشک ها که معمولا منشاء آنها شیر گاو هست قطع کنید و شیر بز آن هم طبیعی و تاز ه بدون بسته بندی یا  شیر خشک  گلدن گات که بر پایه شیر بُز استفاده کنید که این شیر هم گرون و هم نایب و مزه تلخ داره من  شیر بز  تازه از مزرعه مروگل گرفتم  مناسب و اقتصادی و تاثیر گذار تر از این شیر خشک هم هست. حال دخترم حالش فوق العاده خوب است و رشد و وزن عالی و بالاتر از نرمال آنهم بخاطر معجزه شیر بز است شیر بز علاوه که بدون الرژی ، است بخاطر داشتن پروتئین ، املاح گسترده و آنزیمهای مشابه شیر مادر ( حدود 96 درصد مشابهت ) به وزنگیری و رشد نوزادم هم کمک زیادی کرد البته من شیر از مزرعه شیر بز مروگل دکتر مهبودی در شهریار گرفتم بسیار معتبر است و حتی با حضور خودم شیر دوشش می کردند . انشالله خدا حفظشون کنه شما می تونید در گوگل مزرعه مروگل جستجو اطلاعات کامل هست.

سلام پسر من یک ماه اسهال شدید داشت و  بی قراری و رفلاکس زیاد و مدفوع سبز و شل  داشت تمام متخصص اطفال بردم جواب نگرفتم بردم فوق تخصص گوارش گفت ک حساسیت لاکتوز است و دکتر گفت باید کل شیر خشک ها که معمولا منشاء آنها شیر گاو هست قطع کنید و شیر بز آن هم طبیعی و تاز ه بدون بسته بندی یا  شیر خشک  گلدن گات که بر پایه شیر بُز استفاده کنید که این شیر هم گرون و هم نایب و مزه تلخ داره من  شیر بز  تازه از مزرعه مروگل گرفتم  مناسب و اقتصادی و تاثیر گذار تر از این شیر خشک هم هست. حال دخترم حالش فوق العاده خوب است و رشد و وزن عالی و بالاتر از نرمال آنهم بخاطر معجزه شیر بز است شیر بز علاوه که بدون الرژی ، است بخاطر داشتن پروتئین ، املاح گسترده و آنزیمهای مشابه شیر مادر ( حدود 96 درصد مشابهت ) به وزنگیری و رشد نوزادم هم کمک زیادی کرد البته من شیر از مزرعه شیر بز مروگل دکتر مهبودی در شهریار گرفتم بسیار معتبر است و حتی با حضور خودم شیر دوشش می کردند . انشالله خدا حفظشون کنه شما می تونید در گوگل مزرعه مروگل جستجو اطلاعات کامل هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.