2777
2789
عنوان

نامزد جدی و بی احساس

253 بازدید | 7 پست

سلام دوستان .من ۲۷سالمه به تازگی نامزد کردم.جدیدا دارم به بعضی اخلاقای نامزدم و خانوادش پی میبرم.تز لحاظ تحصیلی و شغلی و ظاهری در حد خوبه.ولی زیاد اهل ابراز احساسات نیست،از لحاظ عاطفی واقعا ضعیفه اونم برا اینکه خانواده اش هم سرد و بی احساسن و هم اینکه همه زندگیش سرش تو درس و کتاب بوده ،منم که ابراز احساسات میکنم میگه تو چقد وابسته ای و باعث میشه غرورمو بشکنه.من هم آدم احساسی ام .از طرفی حس میکنم اعتماد به نفسش پایینه و از من هم ایرادگیری میکنه .البته نسبت به بقیه هم همینطوره بدی و ایرادای بقیه رو بزرگ میکنه و سرزنش میکنه..یه بدی هم که داره وقتی ناراحت میشه هیچ حرفی نمیزنه وفقط با طرف مقابلش قطع رابطه میکنه!خیلی از دوستاشو سر همین اخلاقش گذاشت کنار،تو محل کارشم با خیلیا مشکل داره.در کل از لحاظ،اجتمای و شغلی میترسم آینده خوبی نداشته باشه.خیلی موقعا میگم خب با آدم حرف بزن تا مسئله حل بشه شاید سوتفاهمی باشه.میگه نه من همینم من خیلی جدی ام..از طرفی تازگیا فهمیدم پدرش خیلی مرد دیکتاتوریه با افکار فوق قدیمی و تعصبات قدیمی،کلا به زنا اهمیتی نمیده،حتا با یکی از عروساشون چندساله حرف نمیزنه درصورتی که همون عروسشون خیلی زن خوبیه و بسازه..واقعا موندم.میترسم این اخلاقای نامزدم تغییر نکنه،چون میگه من همینم که هستم همیشه همین بودم.نظر شما چیه؟؟باید چکار کرد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم در این وصلت خیر و خوشی وجود نداره جدی بودنشون خیلی جدی بگیر چون همیشه بدهکاریم باید منت کشی کن ...

دقیقا شهرزاد جان با اینکه ما از لحاظ خانوادگی و فرهنگی و مالی سطحمون بالاتره ولی اونا همیشه خودشونو حق به جانب میگیرن😕

به نظرم اینا اخلاقایی نیستن که درست شن به راحتی چون میگی باباشم همینه و خودشم خیلی راحت میگه همینم که هستم! ببین اگه واقعا این رفتارا اذیتت میکنه که البته همه رو اذیت میکنه تو نامزدی یه کاری بکن وگرنه من همیشه میگم بعد عروسی معجزه نمیشه بلکه بدتررررررم میشه

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
به نظرم اینا اخلاقایی نیستن که درست شن به راحتی چون میگی باباشم همینه و خودشم خیلی راحت میگه همینم ک ...

بله منم برا همین میترسم که به تغییرش امیدوارم باشم و  تغییری نکنه..مخصوصا که تاپیکای مربوط به اینجور موارد رو خوندم اکثر دوستان گفتن که هرچی تلاش کردن این مشکلشونو حل کنن،مثل اینکه حل نشد😥

بله منم برا همین میترسم که به تغییرش امیدوارم باشم و  تغییری نکنه..مخصوصا که تاپیکای مربوط به ا ...

انشالله بهترین تصمیمو بگیری

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..