سلام دوستان .من ۲۷سالمه به تازگی نامزد کردم.جدیدا دارم به بعضی اخلاقای نامزدم و خانوادش پی میبرم.تز لحاظ تحصیلی و شغلی و ظاهری در حد خوبه.ولی زیاد اهل ابراز احساسات نیست،از لحاظ عاطفی واقعا ضعیفه اونم برا اینکه خانواده اش هم سرد و بی احساسن و هم اینکه همه زندگیش سرش تو درس و کتاب بوده ،منم که ابراز احساسات میکنم میگه تو چقد وابسته ای و باعث میشه غرورمو بشکنه.من هم آدم احساسی ام .از طرفی حس میکنم اعتماد به نفسش پایینه و از من هم ایرادگیری میکنه .البته نسبت به بقیه هم همینطوره بدی و ایرادای بقیه رو بزرگ میکنه و سرزنش میکنه..یه بدی هم که داره وقتی ناراحت میشه هیچ حرفی نمیزنه وفقط با طرف مقابلش قطع رابطه میکنه!خیلی از دوستاشو سر همین اخلاقش گذاشت کنار،تو محل کارشم با خیلیا مشکل داره.در کل از لحاظ،اجتمای و شغلی میترسم آینده خوبی نداشته باشه.خیلی موقعا میگم خب با آدم حرف بزن تا مسئله حل بشه شاید سوتفاهمی باشه.میگه نه من همینم من خیلی جدی ام..از طرفی تازگیا فهمیدم پدرش خیلی مرد دیکتاتوریه با افکار فوق قدیمی و تعصبات قدیمی،کلا به زنا اهمیتی نمیده،حتا با یکی از عروساشون چندساله حرف نمیزنه درصورتی که همون عروسشون خیلی زن خوبیه و بسازه..واقعا موندم.میترسم این اخلاقای نامزدم تغییر نکنه،چون میگه من همینم که هستم همیشه همین بودم.نظر شما چیه؟؟باید چکار کرد؟