2777
2789
عنوان

تا حالا شوهرتون بهتون دروغ گفته؟

371 بازدید | 22 پست

حالم خیلی بده شوهرم الکی بهم میگه پول ندارم.امروز گوشیشو چک کردم دیدم پنج و خورده ای تو حسابش پول هست.کمبودی تو زندگیم ندارم .ولی اخه چرا دروغ میگه.به روش بیارم ک فهمیدم چقد پول داره؟الان ب همه بدهیای ک داره شک کردم فک میکنم همه رو دروغ گفته 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

نه

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام 

برای چی پول ندارم 

شاید اون پولو برای جایی میخواد 

معمولا ادمها باحساب اینکه خرج خاصی دارن یا جایی بدهی دارن، پول حسابشونو از قبل برای جایی درنظر میگیرن 

با درنظر گرفتن این شرایط ، بهتون دروغ نگفته ، فقط بهتون توضیح نداده

آقایون باید پسندازی داشته باشن یانه برای مواقع گرفتاری شوهر منم پول زیاد تو حسابش هست ولی وقتی حقوق گرفت همون حقوقو تقسیم میکنه کاریربه پسندازش نداره و فقط خیلی ضروری باشه ازش خرج میکنه 

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما

حتما باهاش صحبت کن. نذار هیچ تو دلت بمونه خوب نیست. البته سعی ک عصبانی نشی و دلیل دروغشو بشنوی . بعد خیلی منطقی بهش بگو هر دلیل هم داشته با این دروغ تو دیگه اعتمادت خراب میشه... بهتره اول هم خیلی بدبین نباشی چون شاید یه دلیلی داشته که تو هنوز نمیدونی بذار توضیح بده واست.. شاید گذاشته واسه یه روز مبادا. تفریحی. یا استرس ی وقتی داشته که پولتون کم بیاد..مردا همیشه استرس خرج و مخارج زندگی و دارن

خوب ۵و خورده ای میشه ندارم دیگه منظورش این بوده کافی نیست  همین خرج زندگی بشه واسه اضافه ها ن ...

بر ی خرید دویست و خورده ای ک بر خونه بود گف ندارم.من اصلا هیچ وقت ازش پول نمیخوام .خودش هر ماه ی مبلغی میده بهم خریدام کلا با خودشه.الان بر خرید خونه گف ندارم .حتی گف فلان چیز و چند روز پیش قسطی خریدم کلا صد تومن نشده بود خریدش ولی گف قسطی خریدم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
اون 5 میل اگه دست ما خانوما باشه تا شب میشه 5 هزار تومن پس کار خوبی میکنه بهت نمیده😅

من هیچ وقت ازش پول نمیگیرم خودش میده همیشه .الان بر خرید،خرنه گف ندارم اصلا .خیلی دلم شکسته از