2777
2789
عنوان

برادر ابله من !!!

640 بازدید | 24 پست

برادر احمق من عاشق یه دختر ناشنوا شده میگم هنوز بچه ی یکم بزرگ تر بشو بتونی عقلانی تر انتخاب کنی هنوز دهنت بوی شیر میده این از داداشم طبق گفته خودش اون دختر بدش نیومده انگاری دلم میخواد برم یه چیزی به خودشو خانوادش بگم ولی حیف کره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم این چه حرفیه اخه 

من به دل بزرگ برادرت افتخار میکنم 

و به مادرت تبریک میگم واسه تربیت همچین پسری 

و مطمئنم که برادرت خوشبخت ترین مرد میشه 

شما هم بنظر کم سن و سالی عزیزدلم محترمانه ترم میتونستی بیان کنی این طرز حرف زدن قشنگ نیست♥️

طبق تاپیک قبلت که همه رو سرکار گذاشتی و دروغ گفتی 😏به احتمال 99 درصد این تاپیکت دروغه 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫

خیییییلی بی فرهنگی خییییلی...حیف اون دختر اگه با داداشت ازدواج کنه و تو بشی خاهرشوهرش...ببین زمین خیلی گرده ها شاید بااین طرز حرف زدنت دلیو شکستی و بعد ها تاوان پس بدی

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆