2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقایا داری؟

فکر کنم... 😭فردا میخوام برم دکتر که مطمئن شم.... آخه بعد سه هفته دوباره خونریزی کردم... خیلیم میترسم از سونو داخلی از اینکه بگه باید ساکشن کنی... 

فکر کنم... 😭فردا میخوام برم دکتر که مطمئن شم.... آخه بعد سه هفته دوباره خونریزی کردم... خیلیم میترس ...

شاید پربودته ک شروع شده

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
فکر کنم... 😭فردا میخوام برم دکتر که مطمئن شم.... آخه بعد سه هفته دوباره خونریزی کردم... خیلیم میترس ...

من ۵هفته سقط داشتم اصلا جنین تشکیل نشده بود اما نمیدونم چرا بقایاش از بین نمیرفت😑

من همین شهریور سقط کردم و خونریزیم تقریبا  شدید بود و کلا با لکه بینی ۱۴ روز طول کشید.

من فکر کردم کامل دفع شده اما رفتم سونو باکمال تعجب گفت بقایا داری و رفتم بیمارستان ۶تا قرص زیر زبانی گذاشتم و دوباره به خونریزی افتادم

بعدش بازم رفتم سونو گفت بقایا داری😑😑😑

خلاصه دکترم گفت بمونه برات خطرناکه نامه گرفتم برم کورتاژ که بازم خونریزی کردم و بازم سونو دادم و بازم بقایا داشتم

تا اینکه دکترم گفت چون کوچیک شده یکم ما یکم دیگه میمونیم که خدارو شکر بعدش یه تیکه اندازه نوک انگشت ازم خارج شد و بعدش یهو ۷روز خونریزی کردم و بقایا نداشتم

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
شاید پربودته ک شروع شده

واسه من17آذر سقط شد تا دو هفته پیش یک هفته هم خونریزی نداشتم تا دو روز پیش که یهو یه حجم بالایی خون ازم اومد و از اون روز ادامه داره مرتبم نیست مثلا یه وقت خیلی کمه یه وقت خیلی زیاد رنگشم خیلی تیره اس

من فکر میکنم اگه قبل از موعدپریودت خونریزی داری یعنی بقایا داری شاید.چون من ک اینجوری بودم.اگه داشته باشی اول یه زیر زبونی بهت میده ک ممکنه باهمون بیوفته راحت شی

من ۵هفته سقط داشتم اصلا جنین تشکیل نشده بود اما نمیدونم چرا بقایاش از بین نمیرفت😑 من همین شهریور س ...

خداروشکر که راحت شدی

من واقعا خیلی میترسم خیلی خیلی

خداروشکر که راحت شدی من واقعا خیلی میترسم خیلی خیلی

یعنی وقتی گفت بقایا نداری بهترین روزم بود.چون سقط خودش خییییلی سخته پر از غم.بعداین گرفتاریام روش

من فکر میکنم اگه قبل از موعدپریودت خونریزی داری یعنی بقایا داری شاید.چون من ک اینجوری بودم.اگه داشته ...

بعد اون قرص بازم خونروزی داشتی چندین روز مگه نه؟ 

اره دقیقا 

برام دعا کنید واسه من یا نباشه بقایا یا اینکه زود بیوفته من عقدم هنوز خونه بابامم از سقطمم کسی جز منو همسرم خبردار نشد کسی حالا نمیدونم چطور میتونم دوباره خونریزی و یا عمل رو تحمل کنم اونم جوری که کسی نفهمه چه مرگمه

برام دعا کنید واسه من یا نباشه بقایا یا اینکه زود بیوفته من عقدم هنوز خونه بابامم از سقطمم کسی جز من ...

ان شاا.. ک خودش میوفته عزیزم نگران نباش.داخل نت بخون که چیا باید بخوری.به من یکی گفته بود (عروسک پشت پرده)از عطاری بخرم بخورم(نمیدونم اسمش درسته یانه😅.

راسی منم از بارداریم و سقطم به کسی نگفتم ولی وقتی گفت باید بستری بشی و کورتاژ کنی مجبور شدم به مادرو خواهرم بگم😔درکت میکنم