2777
2789
عنوان

چکار کنم بنظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 27 پست
اگه میخوای  عکس بگیری از پیامک ها بدی به پلیس بجایی نمیرسی

نه میخوام شکایت کنم بعد شکایت را میفرستن پلیس فتا و مخابرات پیامک هاشون را پرینت میگیرن 

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷
چطور؟پیامک هاشون هست و پیامهای واتساپشون را پلیس فتا پیگیری میکنه  با وکیل صحبت کردم ولی بهش گ ...

دادگاهها به این چیزها اهمیت نمیدن

همسرت همینطوری هم مابل به طلاق ه شماست

پس اینهمه هزینه وکیل کنی که چی ؟

❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این یه راهمه عزیزم من فکر میکنم شوهرم قیافه ام را دوست نداره 

ببین مردا اول احترام براشون مهمه بعد عشق محبت آرامش قیافه آخره عزیزم یکیو میبینی نه قیافه نه هیکل هیچی نداره ولی شوهرش مث موم تو دستشه عزیزم دلیل خیانت پیدا کن 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

باید مدرک داشته باشی برا شکایت 

پس من وکیل گرفتم اون اینو نگفت فقط از طرف من نوشت متوجه ارتباط همسرم با خانمی شده ام از طریق پیامک ها

متاسفانه به هر دری زدم تا حالا نتونستم آدرس زنه را پیدا کنم با شوهرش کار ندارم چون قصدم آبروریزی نیس ...

اتفاقا بزار بترسه

بهش مسیج بده

آدرست رو پیدا کردم

منتظر باش عکس چت هات رو بفرستم برا شوهرت

❤️❤️
نه میخوام شکایت کنم بعد شکایت را میفرستن پلیس فتا و مخابرات پیامک هاشون را پرینت میگیرن 

دادگاه قبول نمیکنه شاهد یا یه مدرک معتبر میخواد

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

دادگاهها به این چیزها اهمیت نمیدن همسرت همینطوری هم مابل به طلاق ه شماست پس اینهمه هزینه وکیل کنی ...

شوهرم به این دلیل مایل به طلاق منه که میخواد منو مقصر جلوه بده و بگه من شکاکم و اون کاری نکرده وگرنه هنوز درخواست طلاق ندادم ولی گفتم باید فردا خونه را بزنی به اسمم قبول کرده 

منم چون میخوام درس عبرت بشه براش این کار را میخوام کنم و اینکه اگر واقعا بخواد طلاقم بده اگر فساد اخلاقیش محرز بشه میتونم از کار بیکارش کنم و با تهدید به این کار لموالشو ازش بگیرم 

یعنی باوجود اینکه میدونی شوهرت بهت خیانت میکنه میخوای بمونی؟!!و طلاق نگیری؟!

آخه احساس میکنم خودم هم کم کاری کردم در قبالش

شوهرم به این دلیل مایل به طلاق منه که میخواد منو مقصر جلوه بده و بگه من شکاکم و اون کاری نکرده وگرنه ...

میگه صیغه کردم

اسمش فساد اخلاقی نیس که

اصلا هم‌درخپاست طلاق نده

❤️❤️