2777
2789
عنوان

چکار کنم بنظرتون؟

240 بازدید | 27 پست

فهمیدم اون خانمی که با شوهرم در ارتباطه یه زن متاهله و بچه چند ماهه هم داره 

من تمام پیامهای رد و بدل شده شون برا دو روز را دیدم البته ماله خانم را دیدم ماله شوهرم را ندیدم 

من با وکیل صحبت کردم گفته شکایت کنی و فساد اخلاقیش محرز بشه از کار بیکار میشه خانمه هم که دانشجوشه احراج میشه 

امروز شوهرم بهم گفت از امروز ارتباط من با تو دیگه قطعه منظورش طلاق بود ارتباطش را انکار میکرد و میگفت تو شکاکی

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷

حالا من اصراری بر طلاق ندارم و شوهرمو دوس دارم ولی میخوام اون خانم از زندگیم بره بیرون اون خانوم هنوز با شوهرم در ارتباطه با اینکه میدونن که من میدونم 

بنظرتون شکایت کنم ازشون؟

یا برگردم سر زندگیم و بزارم راه خودشونو برن و من هم تلاش کنم مشکلاتم با شوهرم را حل کنم و همسرمو بکشونم طرف خودم؟

البته میترسم درآینده شوهرم این کار را تکرار کنه یا مثلا زنی را صیغه کنه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا زندگیت دوست داری که بجنگ اگه نه دهنش سرویس کن 

دهن هر دوتاشونو میتونم سرویس کنم ولی حقیقتا شوهرمو دوس دارم ولی اون خیلی کم منو دوس داره 

حالا من اصراری بر طلاق ندارم و شوهرمو دوس دارم ولی میخوام اون خانم از زندگیم بره بیرون اون خانوم هنو ...

شوهرت ارزش جنگیدن نداره

آدم بی معرفتی ه

مخصوصا که با زن شوهر داره

یه جوری به آدرس از زنه پیدا کن

برو پیش سوهرش

❤️❤️
دهن هر دوتاشونو میتونم سرویس کنم ولی حقیقتا شوهرمو دوس دارم ولی اون خیلی کم منو دوس داره 

اون اگه دوستت میداشت سمت یکی دیگه نمیرفت 😔

لطفا از ته قلب های پاکتون برام دعا کنید دوقلو باردار بشم 😔🥺♥️
شکایت کنی به هیچ جا نمیرسی

چطور؟پیامک هاشون هست و پیامهای واتساپشون را پلیس فتا پیگیری میکنه 

با وکیل صحبت کردم ولی بهش گفتم فعلا اقدام برا ثبت شکایت نکنه

سبک زندگیتو و رابطتتو عوض کن تنوع بده و دلیل خیانت سعی کن بفهمی که مشکل ریشه ای حل کنی 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

شوهرت ارزش جنگیدن نداره آدم بی معرفتی ه مخصوصا که با زن شوهر داره یه جوری به آدرس از زنه پیدا کن ...

متاسفانه به هر دری زدم تا حالا نتونستم آدرس زنه را پیدا کنم با شوهرش کار ندارم چون قصدم آبروریزی نیست با خوده خانمه کار دارم بی سر و صدا 

چطور؟پیامک هاشون هست و پیامهای واتساپشون را پلیس فتا پیگیری میکنه  با وکیل صحبت کردم ولی بهش گ ...

اگه میخوای  عکس بگیری از پیامک ها بدی به پلیس بجایی نمیرسی 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

سبک زندگیتو و رابطتتو عوض کن تنوع بده و دلیل خیانت سعی کن بفهمی که مشکل ریشه ای حل کنی 

این یه راهمه عزیزم من فکر میکنم شوهرم قیافه ام را دوست نداره