2777
2789
عنوان

کیا طرفشون پارانوئیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 162 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همسایه کثافت چارسال پیش خودش یه دعوایی کرد باشورش سرخیانت حالا،خودش فقط بفهمم خشتکشو پاره میکنم& ...

کثافت و هرزه هم زیاد شده عزیزدلم ان شاالله مشکلت حل شه هرچه زودتر

از بابت خرجی مشکلی نداری؟منظورم اینه شاغلی

نه شاغل نیستم مهریمم کمه نمیخام طلاق بگیرم ولی چنان مشونمش سرجاش که نتونه نفس بکشه

البته نمیدونم بتونم یانه؟؟؟؟

سی نهم اونمچل ویک بیست ساله دارم با اخلاق سگیش میسازم پدر سگو

چرا آخه۴تا بچه آوردی؟خدا برات نگهشون داره 

من الان۳۶سالمه یه بچه دارم دارم از شوهرم جدا میشم برای آینده بچم عزا گرفتم

کثافت و هرزه هم زیاد شده عزیزدلم ان شاالله مشکلت حل شه هرچه زودتر

نه شوهرم کثافته؟؟؟؟الانم صبحی بهش گفتم همه مردها کثافتن

الکی گفتم خواب دیدم....نتونستم جلوخودمو بگیرم

واتساپشو هک کردم دیشب

میخوایی چیکار کنی

بچه هام کوچیکن اخریه نه ماهه رو میبرم خونه بابام  بقیه رو میگم ببر پیشه اون زنیکه بگوچارتاشونو ضفت کنه یه هفته میرم قهر......البته نمیزارم خونوادم بفهمن

بچه هام کوچیکن اخریه نه ماهه رو میبرم خونه بابام  بقیه رو میگم ببر پیشه اون زنیکه بگوچارتاشونو ...

عزیزم پیام هارو بهش نشون می‌دادی که نتونه انکار کنه!حتما بچه هارو بزار پیشش تا نتونه هیچ غلطی بکنه

چرا آخه۴تا بچه آوردی؟خدا برات نگهشون داره  من الان۳۶سالمه یه بچه دارم دارم از شوهرم جدا میشم ب ...

بابا با همه چیش ساختم البته زندگیم خوبه به خداعاشقمه محبت بهم میکنه دست و دل بازه گفتم دیگه با بددلیش وعصبی بودنش میسازم اما الان خیانت....

بابا با همه چیش ساختم البته زندگیم خوبه به خداعاشقمه محبت بهم میکنه دست و دل بازه گفتم دیگه با بددلی ...

واقعا خیانت رو نمیشه تحمل کرد اگه دوسش داری از الان تا به مرحله صمیمیت و چیز دیگه نرسیده بایداچجلوش وایسی

عکس چرا نگرفتی از پیامش

عزیزم پیام هارو بهش نشون می‌دادی که نتونه انکار کنه!حتما بچه هارو بزار پیشش تا نتونه هیچ غلطی بکنه

نه میخام حد رابطشونو بفهمم که تا کجا جلو رفتن امروز صبح هم نبایدحرف میزدم وتو واتساپ میپاییدمش

اه عصبی؟بودم نتونستم بهش چیزی نگم

بهش صبح گفتمبفهمم دست از پا خطا میکنی طلاق میگیرم منم میرم صیغه میشم

منم میخام مثله تو حال کنم شرعیش....

انکارکرد گف خواب بوده

ولی یه کم ترسید