2777
2789
عنوان

سرخکن یا تابه گریل

1081 بازدید | 11 پست

بچه ها لطفا کمکم کنید 

میخوام مصرف روغن رو کم کنم 

اول میخواستم سرخکن بدون روغن فیلیپس رو بگیرم ک قیمتش نزدیک به ۴ ملیونه ولی دوستام میگن از تابه های گریل نالینو بگیر قیمتشم زیر ۵۰۰ تومنه و همون کار سرخکن رو میکنه 

میخواستم بپرسم کسی تجربه استفاده از این دوتا رو داره؟ کدومشو بگیرم بهتره؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تابه دارم،یه قابلمه تفلون یا چدنم بگیری همون کارو میکنه،خوبه ولی قیافه سرخ شده نداره

طعمش خوبه عزیزم؟ چیاا توش سرخ میکنی؟  فلافل و کتلت و کوکو و ناگت و همبرگر و اینا هم توش امتحان کردی؟ 

١٠٠٪؜ تابه من سرخكن ندارم.ولى ميدونم اصولا تابه و قابلمه استفاده ازش راحت تره.بخاطر همين اصلا نخريد ...

بحث راحتیش نیست عزیزم . بخث اینه ک غذا تو کدومش خوشمزه تر میشه ؟ اگ فرقی نداره ک تابه رو میگیرم هم ارزون تره هم کارباهاش راحتتره

من تابه دارم،یه قابلمه تفلون یا چدنم بگیری همون کارو میکنه،خوبه ولی قیافه سرخ شده نداره

عزیزم طعم غذاهایی مثل همبرگر فلافل شامی و ... توی تابه بدون روغن چجوریه؟ قابل تحمله ؟ یعنی میشه خورد؟ 

عزیزم طعم غذاهایی مثل همبرگر فلافل شامی و ... توی تابه بدون روغن چجوریه؟ قابل تحمله ؟ یعنی میشه خورد ...

طعمش خوبه ولی سلیقه ایه من سیب زمینی ام بجای سرخ کردن میازرم توش برشته میشه ولی فقط خودم میخورم بقیه دوش ندارن

یکی از مهمترین نکاتی که باید در زمان خرید تابه گریل به آن توجه کنید، جنس تابه است. در حال حاضر تابه‌های گریل شیاردار و صاف موجود در بازار در جنس‌های مختلفی تهیه می‌شوند که هر کدام قابلیت‌های خاص خود را دارند.

سلام عزیزم برای خرید بهترین تابه گریل من سایت راهنمای خرید بهترین ها بیک نیک رو معرفی میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول تحویل گرفتی پرداخت میکنی.

https://biknik.ir/the-bartarin-grill-pan/