2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و باروری

89 بازدید | 9 پست

سلام دوستای گلم . من مدت دوسال بود ک قرص سیپتروکامپاند برای جلوگیری از بارداری و کم شدن موهای صورتم میخوردم ،خیلی بهم میساخت تا تابستون امسال سه روز مونده بود ب تموم شدن قرص پری شدم !باز ماه بعدش ۵تا مونده به پری پریود شدم !! ب دکترم پیام دادن و ایشون گفتن بدنت نسبت ب قرص حساس شده و دیگه نخور . بعد از اون پری های نامنظم داشتم 

طوری ک خونریزی در حد لک ... پری نبود انگار ،لکه های قهوه ایی گاهی تا ده روز طول میکشید یا بیشتر در حالی ک من پری هام فیکس ۷ روزه بود . بعد ده روز باز همین اش و همین کاسه ،تا این ماه رفتم دکتر،و سونو دادم گفتن پلی کیستیک هستی ،،یماند ریزش شدیددددد و وحشتناک و جوشای عجیب ،صورتم به معنای واقعی قبلا اینه بود از صافی ... البته الان باز بهتر شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان سوالم اینه ک انقد از شنیدن پلی کیستتیک ناامید شدم ک بیخیال جلگیری شدم،این ماه جلوگیری نداشتم ،قرص دوفاستون خوردم امروز تموم شد ،کی باید پری شم ؟ آیا با وجود پلی کیستیک امکان بارداری هست ؟

اخه رازیانه میگن پرولاکیتن و بالا میبره ... وعلا رازیانه شنیدم خیلی موثره 

ازمایشش بده اگه پرولاکتینت بالا نباشه اشکالی نداره .....میتونی کنارش قرص کابرلین هم مصرف کنی تا کنترل بشه و بالا نره پرولاکتینت

چیا مثلا گلم؟

بری پیش دکتر طب سنتی بهتر راهنماییت میکنن قرصایی ک میخوری فقط ی دکمه سکوته برای علائمی ک بدنت بخاطر بیماری نشون میده.مث پرمویی یا پریود نامنظم.بهترین راه درمان تنبلی تخمدان اصلاح سبک زندگیه