2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

192 بازدید | 28 پست

دوستان اینجاکسی هست که زبان انگلیسیوبه طورجدی ادامه داده باشه؟

من عاشق زبانم یه چیزاییم بلدم به نظرتون برم ثبت نام وادامه بدم؟اگه کسی تجربه داره ممنون میشم کمک کنه😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خیلی ارزش داره حتما حتما ادامه بده. کلا تو دنیای امروز انگلیسی بلد بودن یه قسمتی از سواده.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

من زبانم افتضاح بود

الان چند ساله دارم کانون زبان میرم

الان دیگه سه ترمم مونده تموم ش کنم

زبان خیلی خوب شده

در حد عالی و بلبلی حرف زدن نیستم ولی از اون افتضاح اولم بهتره

من وقتی شروع کردم باردار بودم الان دخترم ۴ سالشه

انشالله دوره های دیگه ش هم میرم که که بلبلی بشم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
به نظرتون اینده ای داره واسم؟ ۲۱سالمه دیرنیست؟

نه عزیزم چرا دیر باشه

باید واقعا علاقه داشته باشی تا خوب یاد بگیری

بنظرم اگه مبتدی هستی تو نت یا حالا هر جور که مد نظرته مطالعه کن و بعد تعیین سطح بده 

اگه میخوای که زود تر تموم کنی و از ترم های بالاتر شروع کنی

من از بچگی میرفتم، دانشگاه هم خوندم ادبیات زبان انگلیسی، عشقه عشققق، نگم برااات، اگر علاقه داری برو، من مامایی شهر خودم قبول شدم نرفتم، رفتم زبان خوندم، 

تاپیک های مفید منو تگ کنید   
به نظرتون اینده ای داره واسم؟ ۲۱سالمه دیرنیست؟

من ۲۴ سالگی شروع کردم الان ۲۸ 😑😑😑😑

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
من زبانم افتضاح بود الان چند ساله دارم کانون زبان میرم الان دیگه سه ترمم مونده تموم ش کنم زبان خی ...

عزیزم واقعاافرین به پشتکارتون..

امیدوارم همیشه موفق باشین..

فقط چندسال طول میکشه تابه معلمی برسیم؟

اطلاعی دارین؟

من از بچگی میرفتم، دانشگاه هم خوندم ادبیات زبان انگلیسی، عشقه عشققق، نگم برااات، اگر علاقه داری برو، ...

ی سوال کتاب نورتون چند جلدی ؟ من تو نت فقط ۷ جلدی پیدا میکنم مگه دوجلدی نیست ؟

* رشته ام ادبیات انگلیسی نیست برای علاقه ام میخوام بخونم 

نه عزیزم چرا دیر باشه باید واقعا علاقه داشته باشی تا خوب یاد بگیری بنظرم اگه مبتدی هستی تو نت یا ح ...

حتمااینکارومیکنم چندتابرنامه گرفتم ازفروشگاه پلی وتمرین میکنم..ممنونم دوست عزیزم

فیلم ببینین عزیزم

گاهی میبینم ولی چون مشغلم زیاده با تمرکز هم باید ببینم نمیتونم

صحنه دار هستن باید وقتی باشه دختر کلا نباشه یا خواب باشه

میشینه پا به پامون نگاه میکنه😁😁😁