2777
2789
عنوان

مشکل با شوهر

156 بازدید | 9 پست

آخه نمیاد مشاوره فقط میگه با خواهرم رفت وآمدکن دقیقا فکرمیکنه دوستام و خانواده یادم میدن زندگی خراب کنن ولی مال خودش خوبن هرچقدرم میگم کو گوش شنوا آدم افسردگی میگیره 

چقدر بد خودت برو پیس مشاور ببین اون میگه چیکار کنی

نَه زشتی ...نَه بَد هیکَل...نَه بَد صِدا...نَه بَد اَخلاق!!!                    فَقَط خُودِتو دَرگیرِآدَمِ اِشتباهی کَردی ،دُرُست اِنتِخاب کّن میبینی کِه        "دوست داشتَنی تَرین آدَمِ دّنیایی😻💋"                            🧡یهویی با خدا🧡                                                                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میری خونه مادرت یا پیش دوستات تا اومدی حرف اونارو میزنی؟ مثلا من خالم میاد خونه ما مامانم میگه ما میریم فلان جا میره خونه میگه بریم فلان جا شوهرشم میگه گوشتو پر میکنن یادت میدن یا زنداییم بش گفته بود اینکا خونه بگیر تو کوچه ما تا رسیده بود خونه گفته بود بریم تو کوچه زن داداشم اینا خونه بگیرم شوهرشم نمیزاره بره میگه زندگیمو خراب میکنن میتونه بمونه چن روز بعد بگه توام اگه این کارو میکنی مقصری

࿉᪣࿉

من نمیدونم چرا شوهرم من برعکس همه مرداست میگه با خونواده خودش ‌خیلی خیلی کم رفت آمد کنیم😑

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 

خواهرم..بزار یه چیزی بگم..مردا بیشترشون توهم توطعه دارن فک میکنن زنشون در حال توطعه کردن بر علیهه اوناس...بیشترشون حتی مادره عجوزه و عفریتشونو یک عدد فرشته میدونن که باید زنشون به حرف مادرشون گوش بده...بیشتر مردا منتظرن تا یه کم مریض بشی تا بهت بگن خدا داره تنبیهت میکنه به خاطر دل شکسته مادرم و خواهرام...بیشترشون در خال پنهان کردن حتی یک تک هزاری از زنشون هستن...بیشترشون در حال مقایسه زنشون با دیگران هستن...خیلیه بخوام بگم حوصلت سر میره

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜