2777
2789
عنوان

بیاین دم گریم😭😭

623 بازدید | 48 پست

سلام واقعا  دارم میترکم

میخام بزنم زیر گریه

یه خاهر داره شوهرم ک  ب خاطر اینکه پسرعمشو دوست دارع میخاد طلاق بگیره با پسرع باهم دوستن  خونه مادرشوهرم اینام پاشو نمیزاره و ب هیچ کدوم  از ماها محل نمیده منم ی شوهر دارم که خیلی ادعاش میشه که زن نباید چیزی از مردش پنهان کنه و.... نباید زنو شوهر ب هم دروغ بگن و این حرفا

دیشب خاهره پی ام داده  ب  شوهرم ک پاشو بیا بریم ی جایی تا شوهرم خابه نمیخام  بفهمه!  گوشی شوهرم دست من بود گفتم کجا مبخای بری؟گف بیا بریم تا بگم  زود یکی مزاحمم شده نمیخام  با شوهرم برم میخام با ط برم منم  نشونه شوهرم دادم رفت پیش خاهرش ۱ساعت خبری از شوهرم نشد وقتی اومد گفتم کجا رفتین با خاهرت گف رفتیم پارچه فروشی! من فهمیدم داره دروغ میگه

ولی ب روش نیاردم بعد امشب....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دم گریه جدیده؟😐 بچکان بقیه را...

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

گف بریم خونه همون خاهرع گفتم پی ام بده اصلا ببین خونن یا ن من ارایش کردم  ب خودن رسیدم شوهرم  پی ام داد مهمون نمیخای؟بعد اون جواب پی امشو داد من تارفتم بخونم چی گفته شوهرم گوشیو کج گرف ک من نبینم 😔😔😔😔از هزار فش برای من بدتر بود

هووووف دوباره قطره ای شروع شد

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
فک کنم منظورش اینه ب اونجاش رسیده😂

دهنت😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
گف بریم خونه همون خاهرع گفتم پی ام بده اصلا ببین خونن یا ن من ارایش کردم  ب خودن رسیدم شو ...

حساس شدیا 

یه چت بین خواهرشو خودش بوده 🤷🏻‍♀️

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

بعد من دراومدم گفتم هوم خاهرجونت گفت نیاین گف اره  منم گفتم فک نکن  من خرم همون دیشبم پارچه فروشی نبودی ب من دروغ نگو من خر نیستم میدونم کجا بودین دروغ نگو ب من!

الان داشت با خاهرش چت میکرد و بعدش چتا رو پاکید