من دوست دارم کار خیر انجام بدم به نظرتون چجوری کمکمو به دستشون برسونم؟ دیروز یک لباس مجلسی بردم برای یک عروس میخوام پنج تا بخاری هم بگیرم برای پنج خانواده بی بظاعت به نظرتون خوبه؟ 😇
بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫
بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اره عالی .تو این گرونی کمک ی دختر بی بضاعت کنی واقعا عالیه .میدونی چقدر خوشحال میشن
اره واقعا دیروز اشک تو چشمم جمع شده بود
ماهی یه بار میومدن قلک میبردن قلک جدید میدادن اگه هم زودتر پر میشد خودم زنگ میزدم الان بخاطر کرونا خیلی وقته نمیان شماره حساب داره پولشو میخوام بشمورم به همون اندازه واریز کنم.
عزیزم خیریه نبر خودت بده بهشون اینجوری مطمعن تره اگه تونستی یه کم خوراکی ببر بچه هاشون خوشحال میشن خدا مالت بیشتر کنه کاش من داشتم کمک میکردم افسوس آرزوم بود خدا اونقد بهم بده که چندتا بچه رو به مخارجش ن قبول کنم اما...
درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد میکند که مسکن ننویسد نمیخواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓