2777
2789
عنوان

چه جوری پولمو بگیرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 60 پست
اخه اینا رفت و امد خانوادگی دارن و دقیقا همین نقشه رو با دوستش طراحی کردن از نامزدش پول گرفتن..

عزیزم پول خودم بوده گفتم بهونه خوبی اونم پولمو پس بده بعدا بهش راستشو گفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن خیلی متوسط رو ب بالا راستش اره ولی خونه و اینا داریم پول نقد کلا دستمون نیست

ماهم خونه دااریم ی 360 متری چندتا باغو ماشینم داریم و پول نقد

ولی اگ ب کسی 3د تومن بدم ک اگ بکشینمم نمیدم خودم هوچی بازی در میارم تا پولمو بگیرم

ماهم خونه دااریم ی 360 متری چندتا باغو ماشینم داریم و پول نقد ولی اگ ب کسی 3د تومن بدم ک اگ بکشینمم ...

اووف نگو من مودبانه گفتم پس بده چند وقته مسخرم کرده😭واقعا ب نظرت زنگ بزنم بگم همین الاااان بریز

اووف نگو من مودبانه گفتم پس بده چند وقته مسخرم کرده😭واقعا ب نظرت زنگ بزنم بگم همین الاااان بریز

اره دیگه همینه 

بعدشم اعتماد بنفس داشته باش حتما خودت شل گرفتی که تونسته مسخرت کنه،و اینکه تهدیدشم کن که شکایت میکنه نامزدم ازت و فلان واینا

همین الانشم که نامزدت میگه ولش کن خودم برات میریزم خودش کلی مشکوکه ولی چون دوستت شوهر داره باز خدا بهت رحم کرده خیلی حواست باشه لازم نیس به زمین و زمان شک داشته باشی اماشماره شوهرت رو دوستات نداشته باشن و..

تا جایی که ابروت نره قلدر بازی در بیار نهایتا نشد تجربه میشه برات

اره خو بگو احتیاج دارم خودم و اگ میدونه ک خانوادت دسست خودت پول نمیدن ...بگو هم ک میدونی اخلاق خانوادمو 

و پولو بده نیاز دارم واقعا رودروایسی  نداری عزیزم پوب خودته

اره دیگه همینه  بعدشم اعتماد بنفس داشته باش حتما خودت شل گرفتی که تونسته مسخرت کنه،و اینکه تهد ...

نه بابا😄نامزدم مذهبیه هه شدیدا و اینکه چون میگه حتما نیاز داره بیخیال وگرنه اصلا ندیدتش

گفته فردا ولی قرار بود امروز بریزه نریخت هی میگه فردا زنگ بزنم من همین امشب لازم دارم؟ 

اره خو بگو احتیاج دارم خودم و اگ میدونه ک خانوادت دسست خودت پول نمیدن ...بگو هم ک میدونی اخلاق خانوا ...

😂😂واقعا کاش همچین کاری بکنم واقعا باهاش رودربایستی دارم