2777
2789
عنوان

چه جوری پولمو بگیرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شمارشو ندارم 😣بابو الان طلبکار منه میگه پول ندیده یه جوری رفتار میکنه  من بابام دکتره رفته ...

از اول اشتباه کردی با دوستت همچین نقشه ای کشیدی به همسرت بگو زنگ بزنه به دوستت و بهش بگه من حقیقت فهمیدم شماره کارت میدم پول واریز کن..

بگو نامزدم فهمید الکی گفتیم دعوام میکنه گفته باید پسش بگیری والا میرم دم خونشون 😎😎😎😷

اوووف نامزد من دیگ هیچی وقتی بهم گفت ب دروغ گفته پس داده به من گفتم الکی میگه گفت ولش کن ب روش نیار

حالا بيخيال شو حتما نميتونه پس بده حرص نخور من خودمم پولم دستم كسي بود هر كار كردم نداد ديگه بيخيال ...

اخه همش عکس کارخونه نشون میداد ک شوهرم پول داره باغ داریم 😭بخدا جایی ثبت نام کردم باید الان پولشو بدم برای این ماه ک رفتم 

از اول اشتباه کردی با دوستت همچین نقشه ای کشیدی به همسرت بگو زنگ بزنه به دوستت و بهش بگه من حقیقت فه ...

میگم اون بدبخت از من کم رو تر میگ بیخیال خودم برات میریزم 😭

اون ۲۵سالشه تازه انقدر پز میداد شوهرم من پول داره کارخونه داره

چرا با همچین آدمایی دوست میشی آخه

پولتو بگیر و بهم بزن

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
شما هم زنگ بزن به شوهرش بگو خانومت بهم بدهکاره خودش نداره بده منم پولمو لازم دارم

فکر کردی چی میگه یه شاخ انستا که خیلی هم ادعاش میشد پول دوستشو راحت بالا کشید طرف زنگ زد به شوهرش گفت زنت پولمو نمیده شوهرش فحش کشش کرد گفت غلط کردی دروغ میگی 

💜❤️
چرا با همچین آدمایی دوست میشی آخه پولتو بگیر و بهم بزن

ن بابا دیگ غلط بکنم دوست بشم قبل این قضیه ک نمیشناختمش 

الان میرم ی کتابخونه خصوصی پولشو باید بدم هی امروز فردا میکنم مجبور شدم دو روز نرم 😭

مرد باید جذبه داشته باشه اگه نتونه کار به این راحتی انجام بده و خجالت میکشه بعدها چجوری میتونه مشکلا ...

ن میدونی میگه حتما نمیتونه بده اخه اصلا از نزدیک ک ندیدش میگ نداره حتما ک بده 

ن بابا دیگ غلط بکنم دوست بشم قبل این قضیه ک نمیشناختمش  الان میرم ی کتابخونه خصوصی پولشو باید ...

آتویی چیزی ازش نداری؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
فکر کردی چی میگه یه شاخ انستا که خیلی هم ادعاش میشد پول دوستشو راحت بالا کشید طرف زنگ زد به شوهرش گف ...

اخه اینا رفت و امد خانوادگی دارن و دقیقا همین نقشه رو با دوستش طراحی کردن از نامزدش پول گرفتن..