2777
2789
عنوان

چند روز بعد سزارین خوب خوب شدین ?

215 بازدید | 11 پست

من ۷ روزه سزارین شدم ولی خوب خوب نشدم یکم راه میرم کمرم درد میگیره جای بخیه هم که کلا درد میکنه انگار سنگینه نمی تونم وایستم نمیتونم درست حموم برم بنظرتون طبیعیه یا برم دکتر? اخه هرکیو دیدم میگه ۳ روزه خوب شدیم من همش مسکن میخورم 

تا ده روز راحت میتونستم بخوابم و پاشم خودم ولی قبلش نمیتونستم شوهرم بلندم می‌کرد 

کمر درد و اینا رو هنوزم دارم سه ماه و بیست روزه سزارین شدم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسایی که شکم بند میبستن میگفتن خیلی راحت بودن

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

تو دیگه زیادی ناز داری 

من از همون روز دوم مرخص شدم تمام کارها رو خودم کردم

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

شاید باورت نشه تا20روز باکمک بقیه بلند میشدم و اصلا نمیتونستم اینور اونور بشم نابود بودم فقط ب کمر میتونستم بخوابم  اصلا نمیتونستم پهلو ب پهلو بشم وقتیم دراز میکشیدم فک میکردم دلم میخاد از جای بخیه پاره شه از درد

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

نه بابا طبیعیه

بعدشم بدن ها متفاوتن من خودم زخم که ایجاد میشه خیلی دیر خوب میشه بعد سزارین که کردم بلند میشدم نفسم بالا نمیومد از درد

حرف ها رو باور نکن

یه مدت دیگه بگذره میگن بچه من سه ماهه راه میرفت تو چرا بچت راه نیوفتاده و...... همینطور می ره جلو

بااورر نکککن

مثل مویت حرف مردم را رها کن پشت گوش...