2777
2789
عنوان

@نی_نی_یار

144 بازدید | 13 پست

لطفا کاربریمو بترکونید

@نی_نی_یار5  

@نی_نی_یاراعظم  

@نی_نی_یار5  

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

چرا؟؟؟؟

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

چراهمه میخوان برن🤔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا؟؟؟؟

باید برم عزیزم اینجا هم اثرات منفی داره روم هم ادیت میشم انشالا موفق باشید 🌹🌹🌹

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
چراهمه میخوان برن🤔

اینطور بصلاحمه ممنونم عزیزم 💖

@نی_نی_یار5     موفق باشی❤

مرسی عزیزم 💖💖💖💖

اینطور بصلاحمه ممنونم عزیزم 💖

هرجاهستی موفق باشی گلم❤🧡💙

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
فصل ۲ قسمت ۲۰ عالیه

ممنونم عزیزم ببخشید من ی قسمتایی دیدم انگار هر شخصیت تو چند قسمت میاد توضیح میدا درسته؟؟؟

من هرکاری کردم ک از اول دانلود کنم قسمت قسمت جلو برم نتونستم درهمه

ممنونم عزیزم ببخشید من ی قسمتایی دیدم انگار هر شخصیت تو چند قسمت میاد توضیح میدا درسته؟؟؟ من هرک ...

والا این قسمتش درباره یه پسریه که صورتش سوخته.تا جایی که یادمه تو یه قسمت توضیح داد

برای من خیلی تاثیرگذار بود

کتاب آن سوی مرگ هم خیلی عالی و تکان دهندست

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
والا این قسمتش درباره یه پسریه که صورتش سوخته.تا جایی که یادمه تو یه قسمت توضیح داد برای من خیلی تا ...

ممنونم❤❤