الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واکسن کرونای ایرانی هر چقدرم خوب باشه خیلی طول میکشه تا به دست ما برسه تا اون موقع معلوم نیست چند نفر میمیرن چند تا خانواده عزادار میشن باید واکسن خارجی بگیرن تا زمانی که واکسن ایرانی اماده بشه
به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان ! آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند !
من کاری به ایرانی خارجیش ندارم هرکدوم تایید شد میزنم .. ولی خداییش من پشت جنینم خون جمع شده شیاف خارجی گیرم نیومد ایرانی گذاشتم بعد ۳۰ روز رفتم میگه فرقی نکردی باید حتما خارجی پیدا کنی
ما همه امیدوارم که اوضاع بهتر بشه ولی به ادمهایی که اوضاعمون دستشونه امیدی نداریم متاسفانه
به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان ! آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند !