2777
2789
عنوان

شوهرم دزده😓بیاین درد دلمو گوش کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 37 پست
دزدان دریایی تو دیگه چرا!!!!! شوهرش همکار شماست😂 شوخی کردم اسم پروفایلتو دیدم خواس ...

وای😁😁😁😁😁😁✌✌✌✌

من دزدی میکنم به فقرا میدم خخخخ

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
خداکنه دل و زبون یکی باشه طلا فدای سرمون من خودم حلقمم نقره هست اصلا طلا ندارم ولی خب راضیم هرچی دا ...

نه فقط به فکر خودشه.به خدا از وقتی حامله شدم حتی یه چیز که دلم خواسته نخریده.وضعش خدبه ولی میگه پول ندارم.چون نادرش دشمنمه رو اینم اثر میزاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواد بفروشه الوچه ک نمیخواد بخرهبخوره تنهایی میزنه ب زخم زندگی اما کارش اشتباه طلاها واسه شمام هس

نه احتیاج نداره وضعش خوبه ولی میخواد پشت و دست منو خالی کنه

حالا من تا تقی به توقی میخوره میگم غصه نخور بیا طلاهای من و بفروش اونم هر سری میخنده میگه خوبه همین ...

منم دقیقا تا قسطی عقب میفته میگم تا زنگ نزدن ضامن زود بیا بفروشیم شر نشه و اون میگه نه ولی خداروشکر تاقبل از موعد پرداخت اقساط ۵_۶روز حتی جلوتر پرداخت کردیم