2777
2789
عنوان

شوهرم دزده😓بیاین درد دلمو گوش کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواد بفروشه الوچه ک نمیخواد بخرهبخوره تنهایی میزنه ب زخم زندگی اما کارش اشتباه طلاها واسه شمام هس

کاربرfarimahamسابقم رمزمو فراموش کردم نی نی یاراهم پاسخگو نیستن🥴🥴🥴🥴

از وقتی حامله شدم مادرشوهرم باهام قهره..تو خونه ی اون زندگی میکنیم،دعوای من با شوهرمو میزنه تو سرم....بخدا میدونه مقصر شوهرمه ولی بازم زخم زبون میزنه.هر چی توی عروسی برام آورده بودنو ازم پس گرفت...

این دیگه اخر نامردیه.

پس رضایت تو چی

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

غلط کرده من بودم بانکو رو سرش خراب میکردم

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

بعد وقتی میگم که حق طلاق محضری داشته باشین از شوهرهاتون برای روز مبادا اکثر خانمها حمله ور میشن که واااییی مگه انقدر بی اطمینانیم به شوهرمون که حق طلاق بخواهیم؟! اینم یک نمونه از نتیجه و مفهوم اعتماد ...

زبان فرانسه تدریس میکنم، آنلاین https://www.instagram.com/francais_fle/

خداکنه دل و زبون یکی باشه طلا فدای سرمون

من خودم حلقمم نقره هست اصلا طلا ندارم ولی خب راضیم هرچی داریم خرج زندگیمون شده.

بازبون به راهش بیار اونم بلاخره برا هردوتاتون خرج میکنه

همسرم   همه زندگیمه.آقامه خانومشم  
من اول فکر کردم واقعا دزدی میکنه و از دیوار مردم و این جور خیالا !!!!!!! حالا شما سعی کن ببین حر ...

میخواد یه چیزی بخره...خیلی وقته بهم میگه منم گفتم تنها چیزی که تو عروسی به من دادی اینه من نمیتونم بدم.مهریه هم ندارم حتی