2777
2789

من بدون برنامه ریزی بود

ذخیره تخمدانم کم بود و همسرمم اسپرماش ضعیف بود هر دو قرص میخوردیم و نی نیم الان پسره

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دنبال دکتر برای هعیین جنسیتم 

سر بچه ی اولم خودم رژیم گرفتم و شکر خدا جواب داد ولی سر دومی می خوام حتما تحت نظر باشم

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 

اره من هرچی خدا بخواد همون میشه من ک دلم خیلی پسر میخواست ولی خوصله رژیم گرفتن برا پسرو نداشتم تازه کلیم سردی میخوردیم اقداممم یه روز در میون بود

اگه امضامو دیدی برا سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟🥰

خیلی شنیده بودم یخ گذاشتن رو بیضه ها و مصرف ویتامین ای باعث پسر شدن میشه

ما این کارارو دکتر گفت بکنیم تا اسپرم های همسرم قوی بشه دیگه مهم نبود برامون پسر یا دختر

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
قرصه چی میخوردین؟؟

خودم قرص اووبوست میخوردم

همسرم صبح ها ویتامین ای شب ها ویتامین ث

گرمی هم خیلی میخوردیم

هر دو مون وزن کم کردیم

تغذیه رو کامل سالم کردیم

دخانیات و الکل کلا ممنوع

همسرمم خیلی دوش آب سرد میگرفت هر یکی دو ساعت خودشو با آب سرد میشست

اینا توصیه دکتر برای تقویت اسپرماش بود 

من اولی بدون برنامه ریزی پسر شد دومی ک الان باردارم دوست داشتم دختر باشه ولی همه چیم ویارم حتی وزن کم کردنمو غذاهایی ک بدم میومد مثه بچه اولم بود ولی خدارو شکر دختر شد😍

خودت باش😎مگه خودت چشه 
چجوری یخ میزاشتین؟چند ثانیه بمونه چند بار در روز

من از این یخ خشک ها داشتم میذاشتم فریزر بعد میپیچیدم لای پارچه میذاشتم اون ناحیه یه ربع بمونه دکتر گفته بود روزانه هر یکی دو ساعت یکبار یا یخ بذاره یا با آب سرد شست و شو کنه

چرا همه پسر دوست دارن 😳🤦‍♂️عجیب نیست توی سایتی که اکثرا خانومن باز دیدم اکثرا دوست دارن بچشون پسر ...

اگه دقت کنید متوجه میشید که اکثرا یه دختر دارن دوست دارن پسرم تجربه کنن. دوما سلیقه ی ادما متفاوته سوما شما دلتون نسوزه مامانا انقد ک هوای دخترشونو دارن حتی بعد ازدواج هواشونو دارن باپسر ب این شدت نیستن. پسرا هیچ گل خاصی ب سرادم نمیزنن.ولی دوست داریم حفتمون جور شه