eshghamabbas مدیر استارتر عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 1522 عنوان یه سوال زنانه.... 128 بازدید | 9 پست سلام دوستانمن مدتیه که قاعدگی ناجوری دارمخونریزی خیییییلی کم درد شدید حالت تهوع و اسهال ولی عجیب اینه که درد و تیرکشیدن تو ناحیه مقعدم بیشتره گاهی جیغ میزنم از بس تیر میکشه تو مقعدم😓😭 کسی اینجوری بوده؟ به دکتر دسترسی ندارم همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 1399/10/10 | 12:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیدانم عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 3721 حالت تهوع و اسهال طبیعیه..ولی درد و خونریزی کم شاید عفونت یا خدای نکرده تنبلی تخمدان باشه هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
miss_ayli عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 3202 حتمااا برو دکتر ممکنه کیست باشه به سرطان تبدیل شه و هزار تا چیز خطرناکه دیگه پشت گوش ننداز لطفاا
araz1400 عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 425 بچه ها من بعد سقط خونریزم قط نشده کمه ولی دکترم یه امپول بهم داد دیروز زدم ولی قط نشد 😐😢چن روز بعد امپول قطع میشه؟؟؟ با اجازه استارتر برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید🌹❤
eshghamabbas مدیر استارتر عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 1522 بچه ها من بعد سقط خونریزم قط نشده کمه ولی دکترم یه امپول بهم داد دیروز زدم ولی قط نشد ... عزیزم یه قاشق زردچوبه تو اب حل کن یه دفه بخور خیییییلی خیییییلی خوبه منعقد کننده ی خونه انشاالله بهتر باشی عزیزم برای منم دعا کن درد بدی نداشته باشم خیلی درد دارم😓 همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم
araz1400 عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 425 عزیزم یه قاشق زردچوبه تو اب حل کن یه دفه بخور خیییییلی خیییییلی خوبه منعقد کننده ی خونه ... یعنی قط میشه ؟ مطمعنی ؟ برو دکتر عزیزم انشالله که چیزی نیست برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید🌹❤
eshghamabbas مدیر استارتر عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 1522 یعنی قط میشه ؟ مطمعنی ؟ برو دکتر عزیزم انشالله که چیزی نیست اره بخور هیچ ضرری هم نداره نشاسته هم تو اب حل کنی خوبه ولی زردچوبه بهتره همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم