2777
2789
عنوان

افتادگی رحم

4200 بازدید | 19 پست

سلام تروخدا کمکم کنید من دو سال پیش زایمان طبیعی کردم و الان مدتیه متوجه شدم رحمم افتاده جوری که میتونم از  دهانه ی واژنم ببینمش ،کسی مشکل منو داشته ؟کسی هست که از روشای غیر جراحی استفاده کرده باشه یا پساری گذاشته باشه؟لیزر آر اف یا بیوفیدبک کسی انجام داده برای افتادگیش ؟من الان فقط دائم کگل انجام میدم ولی خیلی وحشت زده ام چون بچه هم ندارم بچه مو از دست دادم و قصد بارداری دارم 

گلم تنها روش غیر جراحی کگل هست

منم کمییی افتادگی رحم دارم

دوستمم داشت رفت عمل...

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای انشالله که خوب میشی  برای خودم نه ولی خواهر دوستم می‌گفت از بیرون حس میشه عمل کرد

ممنون عزیزم ،عملش طوریه که هم خیلی نگهداری بعدش سخته هم عود میکنه من الان ۳۱سالمه اگه بخوام عمل کنم عود میکنه و دوباره مجبور میشم عمل کنم واسه همین میخوام ببینم کسی هست که از روشای غیرجراحی نتیجه گرفته باشه؟

فک کنم دستگاه میذارن

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
گلم تنها روش غیر جراحی کگل هست منم کمییی افتادگی رحم دارم دوستمم داشت رفت عمل...

آخه اینجور که دکترا میگن کگل برای افتادگیهای درجه یک در مان میکنه و برای درجه های بعدی دیر یازود کار به جراحی میکشه ،شما هم مثل من افتادگیتو میتونی داخل واژنت ببینی؟

آخه اینجور که دکترا میگن کگل برای افتادگیهای درجه یک در مان میکنه و برای درجه های بعدی دیر یازود کار ...

نه برا من کمه عزیزم

فشار میاره به مثانه ام کمی...

دکتر خوب برو گلم

نمیخوام بترسونمت ولی نذار خیلی از روش بگذره زود برو تا زود خوب شی...

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
نه برا من کمه عزیزم فشار میاره به مثانه ام کمی... دکتر خوب برو گلم نمیخوام بترسونمت ولی نذار خیلی ...

خداروشکر.درست میگی عزیزم ،راستش با این کرونا میترسم برم دکتر ،یکساله خودمو تو خونه حبس کردم ،عکسشو برا یه دکتر فلوشیپ کف لگن فرستادم اون تشخیص داد افتادگی رحمه و گفت نگران نباش اورژانسی نیست و هر وقت تونستی بیا ،حالا همش صبح تا شب دارم کگل انجام میدم ولی خیلی استرس دارم و ناراحتم با یه زایمان طبیعی چه بلاهایی سرم اومد ،لعنت به هر کی زایمان طبیعی رو اجباری کرد

خداروشکر.درست میگی عزیزم ،راستش با این کرونا میترسم برم دکتر ،یکساله خودمو تو خونه حبس کردم ،عکسشو ب ...

دقیقا لعنت😔

من هر دو بار درد طبیعی کشیدم تا برسم بیمارستان و حاملگی هامم سخت و بد بود و شکمم پایین بود کلا

نابود شدم

دقیقا لعنت😔 من هر دو بار درد طبیعی کشیدم تا برسم بیمارستان و حاملگی هامم سخت و بد بود و شکمم پایین ...

منم سر بچه تو لگنم نیومده بود و بدون درد کیسه آبم پاره شد ،برا اینکه سزارینم نکنن انقدر فشارم دادن و با وکیوم بچه و رحمو با هم کشیدن بیرون که الان این بلا بسرم اومد،الان بچه هم ندارم بچه مم از دست دادم حالا با این رحم افتاده خدا به دادم برسه

منم سر بچه تو لگنم نیومده بود و بدون درد کیسه آبم پاره شد ،برا اینکه سزارینم نکنن انقدر فشارم دادن و ...

الهی بگردم عزیزم

یعنی بخاطر همین وکیوم بچتو از دست دادی؟

خدا بهت آرامش بده و صبر ایوب

ان شاالله زودی مامان بشی و دلت شاد بشه❤❤❤

الهی بگردم عزیزم یعنی بخاطر همین وکیوم بچتو از دست دادی؟ خدا بهت آرامش بده و صبر ایوب ان شاالله ز ...

ممنونم عزیزدلم 😘😘😘نه راستش بچه مو بخاطر مشکل تنفسی از دست دادم ،خیلی بهم سخت گذشت انقدر که هنوز جرأت نکردم بچه دار بشم

ممنونم عزیزدلم 😘😘😘نه راستش بچه مو بخاطر مشکل تنفسی از دست دادم ،خیلی بهم سخت گذشت انقدر که هنوز ج ...

ان شااالله به زودیییییی مامانه یه نینی سالم و صالح میشی عزیزم

آرزوی بهترینا رو براتون دارم

سعی کن زودتر بری دکتر

با رعایت پروتکل های بهداشتی هیچی نمیشه❤

ان شااالله به زودیییییی مامانه یه نینی سالم و صالح میشی عزیزم آرزوی بهترینا رو براتون دارم سعی کن ...

ممنونم مهربونم ان شاالله🙏خدا بچه هاتو برات حفظ کنه عزیزم