2777
2789
در مقابل کی پشتت باشه. خانواده شوهرت؟ 

بله بهم بی احترامی کردن ولی خودشون رو میزنند اون راه شوهر منم هی میگه شوخی کردن 

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم چند بار تو پشتش باشی اونم پشتته

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

خودش باید بفهمه هوای زن وزندگیشو داشته باشه. درد منم هست

خب نمیفهمن که اگه میخواستن بفهمن اوضاع ما این نبود که باید بهشون بگیم

والا من اصلا نمی ذارم خانوادم بی احترامی بهش بکنند

اگه دیدی نمیفهمه مستقیم بگو

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

یه بار که حمایتم میکنه

ازش تمجید میکنم ازش تشکر میکنم

اینجوری اون رفتارش پرتکرارتر میشه

تجربه کردم

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
بله بهم بی احترامی کردن ولی خودشون رو میزنند اون راه شوهر منم هی میگه شوخی کردن 

شوهرم در رابطه با خانوادش پشتمو نمیگیره. تهش مقصر من میشم. تجربه کردم که میگم. منم عادت کردم در این مورد چیزی بهش نگم. شما هم به شوخی بگیری برای اعصابت بهتره. به قول یکی از دوستام دور از جونت گلم فکر کن گ*ه خوردن. 

اگه دیدی نمیفهمه مستقیم بگو

بهشم گقتم ولی نمیشه همیشه بگی خب چون اونا اعصاب این حرفا ندارن ولی این بار میخوام ی جمله بگم که بفهمه جدی ام من باردارم پدر شوهرم هی چرانشستی تمرگیدی گذاشتی باردار بشی کسی نیاد خونتون و این حرفا

شوهرم در رابطه با خانوادش پشتمو نمیگیره. تهش مقصر من میشم. تجربه کردم که میگم. منم عادت کردم در این ...

خدا ازشون نگذره دختر مردم میگیرن که اذیت کنند