2777
2789
عنوان

کرونای لعنتی همسرم رو ازم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 7810 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم

برای کسی که از این دنیا رفته هیچ چیز به اندازه خیرات خوشحالش نمی کنه

فقط و فقط تا میتونی براش خیرات بده

اینجوری روح ایشون در آرامش قرار می گیره و خودت هم خوشحالی که تونستی براش کاری بکنه

خیرات 2 دسته است:

1- هر روز به نیت همسرت یک صفحه قرآن بخون یا زیارت عاشورا بخون. یا حدیث کسا- سوره یاسین هم خوبه

میتونی هر روز یکی از اینا رو بخونی

2- به یک فرد نیازمند کمک مالی کن و بگو ثوابش برسه به همسرم.

ماهانه بخش کوچکی از درآمدت رو به یک نیازمند بده- میتونی بگی مثلا من ماهی 300 هزار تومن به فلان خانواده میدم. گاهی میتونی یه لباس خوشگل بچه بخری و به اون خانواده بدی

اگه خودت کسی رو نمی شناسی موسسه هایی هستند که پول میگیرن و خودشون به دست نیازمند میدن 

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
واي سلام همسرتون فوت كردن ناراحت شدم 😢😢واي خانواده همسرت اينجان يا نه ؟؟كسيو داري ؟؟؟

بله متاسفانه سه هفته پیش . ایالتهای دیگه هستن ، الان با این کرونا که هیچ مراسمی هم نبود ،نیومدن . 

خدا رحمتش کنه

منم مادرم خیلی خیلی حالش بده

براش دعا کنین زنده بمونه و سالم و سلامت بشه

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم

۶ ماه اول سخت 

ولی بعدش مجبوری برگردی ب زندگی

چون اگه همینطور گریه کنی

همینطور فکر افسرده میشی

افسردگی م ب این راحتیا درمان نمیشه

پس حواست ب خودت و ایندت باشه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.