منم ۱۸ سالمه وسواس فکری دارم ولی فکرم فرق میکنع من درمورد مریضیه
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
دوتا کار باید انجام بدین اول فکرتونو مشغول کارهای مفید کنین یعنی فکرتون نباید بیکار باشه دوم هر وقت فکر بد اومد توی ذهنتون بلافاصله ذهنتون منحرف کنه به یه مساله دیگه اینقدر این کارو بکنین تا افسار ذهنتون دست خودتون بیاد
مشگل هم دارما ولی اصلا واسم مهم نیست بیشتر روحیه خوب موندن واسم مهمه
خب خوشبحالتون
دوتا کار باید انجام بدین اول فکرتونو مشغول کارهای مفید کنین یعنی فکرتون نباید بیکار باشه دوم هر وقت ...
حدود ی ساله با این مسئله درگیرم .پشت کنکوری ام و ب شدت مشغول درس هستم ولی واقعا حتی تو اوج مشغول بودنم این افکار میاد سراغم خیلی دلم شکسته خواهرم دچار بیماری استرس و اضطرابه و من حتی نمیتونم راجب افکارم ب خانوادم بگم ک خدایی نکره غمشون بیشتر شه