2777
2789

منم ۱۸ سالمه وسواس فکری دارم ولی فکرم فرق میکنع من درمورد مریضیه

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم بیشتر توضیح میدی؟😕

عهه همین الان داشتم به ابجیم میگفتم فیلم مالیفیستنت رو دان کنه..جالب شد اسمتونو دیدم یهو

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
همش فکر میکنم نکنه ی کار اشتباهیو انجام بدم نکنه ب کسی اسیب بزنم نکنه فلانی ناراحت بشه .نکنه اون منظ ...

وااای منم دقیقا اینطوری ان یعنی بایکی حرف میزنم میام خونه انقد با خودم کلنجار میرم که منظور بد گرف دربارن چ فکری میکنه،به شدت عذاب وجدانی شدم

از درون آشفته و ظاهر چو کوهی استوار💔
اولین چیزی که بهش فک نمیکنم مریضیه

چطور؟چرا؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

دوتا کار باید انجام بدین اول فکرتونو مشغول کارهای مفید کنین یعنی فکرتون نباید بیکار باشه دوم هر وقت فکر بد اومد توی ذهنتون بلافاصله ذهنتون منحرف کنه به یه مساله دیگه اینقدر این کارو بکنین تا افسار ذهنتون دست خودتون بیاد

اندکی صبر سحر نزدیک است                                      بزودی می بینی بی‌تابی مکن
مشگل هم دارما ولی اصلا واسم مهم نیست بیشتر روحیه خوب موندن واسم مهمه

خب خوشبحالتون

دوتا کار باید انجام بدین اول فکرتونو مشغول کارهای مفید کنین یعنی فکرتون نباید بیکار باشه دوم هر وقت ...

حدود ی ساله با این مسئله درگیرم .پشت کنکوری ام و ب شدت مشغول درس هستم ولی واقعا حتی تو اوج مشغول بودنم این افکار میاد سراغم خیلی دلم شکسته خواهرم دچار بیماری استرس و اضطرابه و من حتی نمیتونم راجب افکارم ب خانوادم بگم ک خدایی نکره غمشون بیشتر شه

پس حسابی رفته رو فکرت واسه خودش جا باز کرده 

آخه مثلا فلانی ناراحت نشه و این حرفو گفتمو اینجوری شد.والا بخدا بهش حساس بودن لازم نیست بیخیال همه چی شو .فقط خودت میتونی به داد خودت برسی