pishi_khagooshi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 877 عنوان مامانا و خانمهای باردار بیزحمت بیاین🌸❤️🌸❤️ 75 بازدید | 4 پست دوستای گلم امروز روز سوم تاخیرم بنام دیشب از دادم بود 149تکرار ادرار سرگیجه و نفخ دارم میخام بدونم عدد بتام طبیعیه؟مشکلی نیست چیکارکنم الان ممنون میشم جواب بدین آنهایی که قلب مان را آتش زدند... خود از بوی دود گلایه کردند... 1399/10/09 | 23:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhf عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 بله عزیزم مبارکه. فقط سر ۴۸ ساعت تکرار کن باید دوبرابر شده باشه میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
sama_w عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 29863 هیچی صبر کن سه هفته دیگه برو سونوی قلب قرص یدوفولیک هم روزی یکی بخور یهپنجرهبایهقفس…یهحنجرهبیهمنفس…..💔#شادمهر
pishi_khagooshi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 877 بله عزیزم مبارکه. فقط سر ۴۸ ساعت تکرار کن باید دوبرابر شده باشه آخه نمیخام استرس بخودم وارد کنم و مدام تو کلینیک و دکتر باشم 😩همسرمم نمیذارع میگه انقد نرو خودتو سوراخ کن نمیدونم چیکارکنم وسواس بخرج بدم یانه آنهایی که قلب مان را آتش زدند... خود از بوی دود گلایه کردند...
mhf عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 آخه نمیخام استرس بخودم وارد کنم و مدام تو کلینیک و دکتر باشم 😩همسرمم نمیذارع میگه انقد نرو خودتو سو ... ن خب برو ببین خدای نکرده خارج رحم و اینا نباشه. البته میتونی هم صبر کنی بری سونو قلب دیگه. میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.