2777
2789

دوستای گلم امروز روز سوم تاخیرم بنام دیشب از دادم بود 149

تکرار ادرار سرگیجه و نفخ دارم 

میخام بدونم عدد بتام طبیعیه؟مشکلی نیست 

چیکارکنم الان 

ممنون میشم جواب بدین 

آنهایی که قلب مان را آتش زدند...                               خود از بوی دود گلایه کردند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم مبارکه. فقط سر ۴۸ ساعت تکرار کن باید دوبرابر شده باشه

آخه نمیخام استرس بخودم وارد کنم و مدام تو کلینیک و دکتر باشم 😩همسرمم نمیذارع میگه انقد نرو خودتو سوراخ کن 

نمی‌دونم چیکارکنم وسواس بخرج بدم یانه 

آنهایی که قلب مان را آتش زدند...                               خود از بوی دود گلایه کردند...
آخه نمیخام استرس بخودم وارد کنم و مدام تو کلینیک و دکتر باشم 😩همسرمم نمیذارع میگه انقد نرو خودتو سو ...

ن خب برو ببین خدای نکرده خارج رحم و اینا نباشه. البته میتونی هم صبر کنی بری سونو قلب دیگه. 

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.