2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عرق بومادران هرشب نصف استکان  واینکه دکتر خوب برو عزیزم

فدات اخه هرکاری میکنم دکتر نمیره خون تو مدفوعش بود بردمش دکتر چکاوش کرد گفت هیچی نی حالا خون بالا میاره تو اینترنت زدم فکرمیکنم زخم معده داره

بایدبری دکتر من معده دردشدیددارم دوسه روزی هست رفتم دکتر دوتاقرص دادکه برای من معجزه کرداین چندروز،یعنی میشه دیگه دردنکشم ازبس دردکشیدم حتی ازاسم معده هم میترسم

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿

دوست عزیز .

برو عطاری کمی بارهنگ بگیر . شبیه خاکشیره منتها تیره ست .

هر شب یک قاشق مرباخوریشو بریز تو نصف لیوان عرق نعنا و با یه تیکه کوچیک نبات بزار کمی بجوشه و بخور

اگرم یبوست داری کمی گلاب قاطیش کن

خیلی خوش مزه و فرح بخشه .

این نسخه همه جور درد معده دکتر خیراندیشه .

یه مدت امتحانش کن انشالله بهتر بشی

میتونی تو گوگول سخنرانی دکتر خیراندیش در مورد عرق نعنا و بارهنگو سرچ کنی

فدات اخه هرکاری میکنم دکتر نمیره خون تو مدفوعش بود بردمش دکتر چکاوش کرد گفت هیچی نی حالا خون بالا می ...

نه گلم کوتاهی نکن حتما دکتر برید با دعوا با هرصلاحی که بلدی 

بومادران بخورید 

فدات اخه هرکاری میکنم دکتر نمیره خون تو مدفوعش بود بردمش دکتر چکاوش کرد گفت هیچی نی حالا خون بالا می ...

اولین کارحتما بایدآندوسکوپی بده خدایی نکرده اینایی گفتی کم چیزی نیست کاردستش میده

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
بایدبری دکتر من معده دردشدیددارم دوسه روزی هست رفتم دکتر دوتاقرص دادکه برای من معجزه کرداین چندروز،ی ...

دوست عزیز .

برو عطاری کمی بارهنگ بگیر . شبیه خاکشیره منتها تیره ست .

هر شب یک قاشق مرباخوریشو بریز تو نصف لیوان عرق نعنا و با یه تیکه کوچیک نبات بزار کمی بجوشه و بخور

اگرم یبوست داری کمی گلاب قاطیش کن

خیلی خوش مزه و فرح بخشه .

این نسخه همه جور درد معده دکتر خیراندیشه .

یه مدت امتحانش کن انشالله بهتر بشی

میتونی تو گوگول سخنرانی دکتر خیراندیش در مورد عرق نعنا و بارهنگو سرچ کنی