2777
2789

بی بخار نباشه کافیه

خودم تازمانی که مجرد بودم یه رمان میخوندم فیلم میدیدم ک طرف غیرتیه چ خوشم میومد .ولی الان شوهرمو میبینم خیلی دقم میاد ک به ارزوم رسیدم اخه خودم اذیت میشم.حالا زیاد رو لباس نیست .خودم همیشه رعایت میکردم .الان برای یه برنامه کاری چون ضبط داره میخوام برم شوهرم اجازه نمیده میگه تو حاضری بری با یه اقا جلو دوربین فیلمت پخش شه میگه آره ولی اون میشگه من راضی نیستم😤

فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨‍👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.
من دختری که فقط صورتش معلومه بدم میاد. زنی هم که کل هیکلش بیرونه نفرت دارم. با لباس قشنگ مخالفت ندار ...

نه دیگه هرکس تو فکرش میگه که اعتدال خوبه ولی در واقعیت زیاده روی میکنه

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه هرکس تو فکرش میگه که اعتدال خوبه ولی در واقعیت زیاده روی میکنه

من واقعا اینجوری فکر میکنم بقیه رو نمیدونم. شاید منم بعد از چند سال زندگی این طرفی یا اون طرفی بشم. الان نمیدونم

کاربر مرد هستم. هنگام ریپلای وارد ریز مطالب نشوید.
من واقعا اینجوری فکر میکنم بقیه رو نمیدونم. شاید منم بعد از چند سال زندگی این طرفی یا اون طرفی بشم. ...

نه دیگه ایشالا هیچ کدوم نمیشین همین میانه رو باقی میمونین😂

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

استارعزیز خواستم راجب اصفهان نظربدم ولی تاپینکت روقفل کرده بودی اومدم اینجابهت بگم ببین گلم منم عروس اصفهانی هاشدم خودم مشهدی هستم عاشق شوهرمم وخودشهراصفهان خوبه ولی یک چیزی روبدون ازهمین اول همه جای ایران خوب وبدداره نمیخوام همه روبه یک چشم نگاه کنم ولی اصفهانی جماعت غریب پسندنیست ودوست دارندباخودشون وصلت کنند وتقریباعروس های غریبه رواذیت میکنند ولی اگرشوهرت پشتت باشه وبتونه ازت دفاع کنه میتونی باهاشون وصلت کنی درغیراین صورت به هیج وجه باهاشون وصلت نکن من شوهرم همیشه پشتم بوده وتونستم دوام بیارم ولی کلااقوام شوهرم خیلی اذیتم کردندولی شوهرم بهترین دلیل موندن من وزندگی دراصفهان چون کنارهمسرم ارامش دارم انشاالله هرتصمیمی میگیری موفق باشی گلم

استارعزیز خواستم راجب اصفهان نظربدم ولی تاپینکت روقفل کرده بودی اومدم اینجابهت بگم ببین گلم منم عروس ...

عزیزم من قفل نکردم‌انگاری گزارش زدن چون دعوا شد😅ممنونم از نظرت والا دودلم کردن از بس بد گفتن

عزیزم من قفل نکردم‌انگاری گزارش زدن چون دعوا شد😅ممنونم از نظرت والا دودلم کردن از بس بد گفتن

فقط ببین طرفت چطوریه اگرمامانی هستش اصلااصلاباهاش ازدواج نکن من ۹ساله دارم باهاشون زندگی میکنم دیگه خوب شناختمشون اگرمامانی باشه اونم اصفهانی فقط خودت روانداختی توچاه ولی اگرطرفت باشه میتونی کناربیایی باهاشون به هرحال سخته زندگی باهاشون چون خیلی رسم ورسومات پیچیده وخاص خودشون رودارند وکلایکجوری هستندخداروشکرشوهرمن خیلی اخلاقش بااونامتفاوت هستش