تعصب و غیرت باهم فرق میکنه غیرت خوبه تعصب خوب نیست که بیشتر مرد ها میگن ما غیرت داریم درواقع تعصب دارن
من اینجا راحتم نظر میدم،لایک میکنم، ریپ میکنم برام مرد و زنم فرق نداره، اینجا مجازیه، همو نمی بینیم هیچ اتفاقی هم قرار نیست بیفته....... دوری کردن از بعضی آدما مث گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه نبودنشون باعث پیشرفت......... شنیدی؟ میگن با دنیا عوضت نمیکنم؟ زر میزنن! پاش بیفته تورو با یکی که عکس پروفایلش از تو بهتره عوض میکنن
💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
اگه ب گیردادن و اقا بالاسر هست ک پیررررررت میکنه دیدم ک میگم
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
غیرتی،بشه سر زنش آره ولی،تعصب ن بده ،همسر من هم روی این مسايل حساس هستن ،وقتی هم میگم خیلی زیادی حساسی میگه دلم نمیخواد جز من،کسی دیگه تو رو ببینه ،، ولی اصلا بدبین و شکاک نیست ،به قول خودش واقع بین
من دختری که فقط صورتش معلومه بدم میاد. زنی هم که کل هیکلش بیرونه نفرت دارم. با لباس قشنگ مخالفت ندارم. با کمی موی سر مشکلی ندارم. اعتدال توی هرچیزی رعایت بشه خیلی زیبا میشه
کاربر مرد هستم. هنگام ریپلای وارد ریز مطالب نشوید.