دیروز رفتیم خونه خواهرشوهرم بحث دختر برادر شوهرم شد که می خواست طلاق بگیره ولی من راضیش کردم آشتی کرده هی دیدم همسرم وخواهرشوهر وهمسرش دارن رمزی حرف میزنن فهمید دختر برادرشوهرم بایکی دیگه هست وهمسرم رفته اون طرف تهدید کرده آدم اینا برده حالا میگم به منم بگین کی هست طرف چیشد یاچی همسرم نزاشت بگن منم خیلی ناراحتم ازدیشب قهریم اصلا به خودش هم نمیگیره هیچ وقت هیچ حرفی رونمیگه اگه واقعا من غریبم چرا بامن زندگی می کنه خیلی خورد شدم دلم شکسته بخدا من آدمم همه ی کاراشو می پوشونم چندباری مچش حرف زدن بازن دیگه گرفتم هربلای سرم آورده کتک هم خوردم ولی چاره چیه نه می تونم طلاق بگیرم نه چیزی😭
[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکمعجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]] کاربر چندبار ترکیده😹
سعی کن فضولی رو در خودت درمان کنی و به چیزی که بهت ربطی نداره کنجکاو نشی تا حرص بخوری. من این ...
بخدا فضولی نکردم اصلا فکرهم نکردم ولی اول دیدم میگن ماجرارو خواهرشوهرم نمی دونه بعد دیدم رو کرد همش دارن منو میپچونن اونم تقصیرش همسرمه بخدا دلم داره می ترکه😭