2777
2789

آبجیم18سالشه دندون نهفته داره دکتر تجویزش ارتودنسی بوده که دوسال طول میکشه و کلی رفت و آمد میخاد چون خودم ارتودنسی کردم دردسراشو میفهمم

میخاستم ببینم میشه دوتا دندونش که پشت هم هستن رو بکشه و بجاش ایمپلنت کنه؟البته اون دندونی که نهفته هست سرش کمی داخل لثه کج شده

میشه لطف کنی واسه حاجتم🌹صلوات🌹بفرستی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کاریه ؟؟؟؟ انگار دوراز جون انگشتتو ببری یه مصنوعی بزاری جاش سه تا ایمپلنت دارم که باعث شده مزه ...

متوجه ربط ایمپلنت دندون با مزه غذا نمیشم،ینی چجوری؟

خانم برادر من تازگی این کار رو کرد دندون نهفته و اون که بیرون بود کشید و حالا میخواد ایمپلنت کنه

هزینه ایمپلنت الان چقدر ازش میگیرن؟

یکیشو میکشن اون یکی رو با ارتودنسی میارن جلو یا درش میارن دوتا رو نمیکشن خواهرم و پسرخالم اینجور بودن

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...
دونه ای ۳ و نیم ولی از دکترهای دیگه ۴ تومن و ۵ تومن هم بهش گفتن

حتما مطب شخصی قیمتا بالاتره.بنظرتون جای دولتی و کلینیک ها ممکنه کمتر هم پیدا بشه؟

میخواستم بگم حذف کردی ولی ریپلایت کردم.درست گفتی 😁

چرا ؟

مگه با دندون مزه غذا رو میفهمی یا با زبون 

فک نکنم ربط داشته باشه 

شوهرمم میخواد ایمپلنت کنه

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
یکیشو میکشن اون یکی رو با ارتودنسی میارن جلو یا درش میارن دوتا رو نمیکشن خواهرم و پسرخالم اینجور بود ...

آخه ارتودنسی خیلی زمان بره

حتما مطب شخصی قیمتا بالاتره.بنظرتون جای دولتی و کلینیک ها ممکنه کمتر هم پیدا بشه؟

شوهرم یه دندون پر کرد 

با سه تای دیگشم در حد لک بود درستش کرد 

۴میلیون و۸۰۰ خواست 

شوهرم گفت بابا چه خبره کلا یه دندون رو درست کردین۳و ۶۰۰ ازش گرفتن 

سه روز پیش

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

منم ارتودنسی کردم

پیشنهادم اینه ارتو انجام بدین

می ارزید رفت و آمدا

الان دوساله برداشتم

ولی برای این کاری ک میگید باید متخصص زیبایی و یا لثه ببینه

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
دونه ای ۳ و نیم ولی از دکترهای دیگه ۴ تومن و ۵ تومن هم بهش گفتن

دکتر شوهرم به شوهرم گفته بود ۵ تا ۱۰ فقط واسه یه دندون