2777
2789
عنوان

خانمای کرمانی لطفاراهنمایی کنید

66 بازدید | 10 پست

میخایم سالگردسرداربیایم کرمان نزدیکای گلزارشهداهتل ومسافرخونه میخام وقت نداریم تاحالاکرمان نیومدیم میخام نزدیک باشه 

تنهاییوغربت😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه زردنشده،من‌کلاتواین ده ماه کروناهیجانرفتم ولی براسالگردسردارنمیتونم نیام 

مجبوری بری؟

برای سلامتی پسرم دعا کن بمیرم برات پسر بلبل زبونم که لکنت باعث شد از حرف خسته شی 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥السلام عليك السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ 

اون اطراف مسافرخونه خوب نیست 

نیاید وضعیت خوب نیست بخدا سردار هم راضی نیست اصلا شاید گلزار شهدا رو ببندن اون روز چون پنج شنبه جمعه ها بهشت زهرا هم بستس اکثرا