2777
2789

اگه تاپیکم تکراریه ببخشید 

دوستان راستش ما یه ماهی میشه اومدیم این خونه

یکی دو روز بعد اومدنمون خانوم طبقه پایینی اومد جلوی در که از وقتی اومدید دستشوییمون نم میده و....

یکی دوبار با کارگر و بنا رفتم در خونشون خیلی مهربون و خوشگل بود 

بعد محیط اینجا شهرکیه 

بچه ها میرن پایین ،تو محوطه بازی میکنن

چند تا دیگه از همسایه های دیگه هم همیشه غروبا میان اونجا دور هم میشینن و صحبت میکنن 

من چون تازه اومده بودم  منو صدا کردن بهم گفتن که طبقه پایینیتون یه خانوم بدکاره و ساقی مواده باهاش گرم نگیر 

بعد اینکه یه دختر همسن دختر من و یکی دیگه از همسایه ها داره

مامانای دیگه نمیزارن بچشون با دختر این خانوم بازی کنه

میگن چون همه جور رفت و امدی تو خونشون هست بچه چشم و گوشش باز شده خوب نیست با بچه های ما بگرده.هم خودشو هم بچه ها اصلا ادم حساب نمیکنن

گفتم بهشوون اون بچه چه گناهی کرده

ولی گفتن نه  چشم و گوش بچه ها رو ممکنه باز کنه

حالا زنگ زده غروب به من که الان من میام دم درتون ،رفته بودم برای خودم اکسسوری بگیرم برای تو هم گوشواره گرفتم

دیدم یه جفت گوشواره اورده جلوی در با یه بشقاب غذا

یکم دم در باهام حرف زد ،که من تنهام ، اینا با من لجن....

خیلی دلم به حالش سوخت 

به نظرتون باهاش صمیمی بشم بده؟

اخه اینکه اکن خراب و ساقی مواده به من که کاری نداره

هر کاری میکنه برا خودش میکنه

هرچی میخواد باشه

نظرتون در مورد اینکه هر از گاهی باهاش در ارتباط باشم چیه

اخه اونم گناه داره ادمه خب  خیلی واسش ناراحت شدم

یه بغضی تو صداش بود 

من خودمم یکم کنجکاو شدم  دیدم واقعا مهمونیای مشکوک و رفت و امدای مشکوک داره 

همیشه هم از پنجره خونشون که زیر پنجره ماست یه بوی خیلی بدی میاد ،که فک کنم مواده ولی من که نمیدونم چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😲😲😲

من خودم دلم سوخت اینجور که تعریف کردی ولی خب گرم نگیر

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یعنی توی خونه خودش مواد آماده میکنه؟ اونم اینقدر تابلو که بوش میاد؟

بعد همه ی همسایه ها هم می‌دونن و گزارش نمی‌دن ؟ اونم وقتی که اینقدر ازش بدشون میاد ؟

عجیبه واقعا 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

خب زنگ میزنه و اینا جواب ندم یعنی

نمی‌دونم راستش تصمیم با خودته 

ولی منم عین شما دل‌رحم هستم و نمیتونم به کسی بی محلی کنم سعی میکنم دور شم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.