2777
2789

بش بگو بیخیال اینکارا شو

سلام من خواهر 10 ساله ام رو یک سال پیش از دست دادم و یک ماه پیش پدر و مادرم رو در یک روز به علت کرونا از دست دادم 40سالشون بود و خیلی برام سخت میگذره...لطفا اگه امضامو میخونید براشون فاتحه بخونین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جای منصرف کردنش بشین در مورد خوبی و بدی اینکار صحبت کن 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

ادم باید خودش بفهمه و تجربه کنه که اینکار واقعا اشتباهه

خیلی 

سلام من خواهر 10 ساله ام رو یک سال پیش از دست دادم و یک ماه پیش پدر و مادرم رو در یک روز به علت کرونا از دست دادم 40سالشون بود و خیلی برام سخت میگذره...لطفا اگه امضامو میخونید براشون فاتحه بخونین  
مامانت چجوری شروع کرد؟ چی گفتن؟

اولش وقتی فهمید تا چندروز خیلی تو خودش بود منم میدیدم حالش بده واقعا پشیمون شده بودم تا حدودی چون واقعا تو سنی نیستم بخام عاشق بشمو خانوادمم برام‌ مهم نباشن یروز صدام کرد رفتم نشستم بهم گفت تو هنوز خیلی کوچیکی خیلی راحت مردم میتونن ازت سواستفاده کنن خیلی راحت گول میخوری .

بعدشم گفت عشق خیلی قشنگتر از این حرفاس که بخام قایمکی با کسی تو گوشی ارتباط داشته باشم 

اولش وقتی فهمید تا چندروز خیلی تو خودش بود منم میدیدم حالش بده واقعا پشیمون شده بودم تا حدودی چون وا ...

خودمم ازونطرف واقعا میدیدم پسره اصلا ارزش ناراحتی خانوادمو نداره 

ازون به بعد دیگه مامانم میگه لیاقتت بیشتر ایناس خیلی پشتمه خیلی بهم کمک میکنه بعد اون موضوع همیشه پیشمه

۱۷ سال بچه نیستا 

فقط میتونی باهاش حرف بزنی که چ کارایی رو نکنه ک ضربه بخوره وگرنه تصمیم چت کردن یا نکردن با خودشه

روزای خوب تو راهه😍                   تیکر رسیدن به هدفمه😍