2777
2789
نمی دونم عزیزم، خودمم گیج شدم، هر کدوم لباسامم یه سایزن

فک کنم تو جنسشون فرق کنه یا مثلا سایز ایرانی با سایز ترک فرق داشته باشه

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ۴۲ و ۴۴ موندم؟

سایزت قطعا ۴۲ هست، دور باسنت هم از استاندارد کمتره، استانداردش ۱۰۲ هست برای دور سینه ۹۷، دور کمر و دور بازو هم همینطور برای تو از استاندارد کمتره پس قطعا نباید برات تنگ بیفته.

البته این دیگه بستگی داره لباسی که سفارش میدی الگو اصولی کار شده باشه و کار مرغوب باشه

تو این فکر بودم ... که با هر بهونه... یه بار آسمونو بیارم تو خونه
سایزت قطعا ۴۲ هست، دور باسنت هم از استاندارد کمتره، استانداردش ۱۰۲ هست برای دور سینه ۹۷، دور کمر و د ...

و اینکه در واقع استاندارد رعایت شده باشه در کار های تولیدی...

تو این فکر بودم ... که با هر بهونه... یه بار آسمونو بیارم تو خونه
باشه، اینم راه حل خوبیه 

چرا سایزت اینجوریه؟ 

من ۶۲ کیلو ام و قد ۱۶۴ سایز ۳۸ هستم ۳۶ هم کشی باشه بهم میخوره

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori