2777
2789

دیگه خسته شدم فکرشونمیکردم بچه دوم اینقدر واسم مهم بشه سه ساله منتظرم

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن

من فعلا تو اولیش موندم😭😭😭😭

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایخدا دامنتوسبز کنه انتظارخیلی سخته

خیلی دو ساله دیگه واقعا توهم زدم

دلم میخواد سر ب بیابون بزارم

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
اولیشم نمیخام ،دومیش که دیگه وا مصیبتا    

هرکی یه نگاهی داره به زندگی من الان فکرشومیکنم اگه واسه بچه سومم مشکل میخوردم بازم تمام تلاشمومیکردم

والا من بچه اولو تو عقد با وجود دختر بودنم و رابطه کامل نداشتنم سررریع حامله شدم خخخخ

حالا الان پسرم سه سال و نیمشه تقریبا جلوگیریمون بعضی وقتا طبیعیه بعضی وقتا کان ولی حامله نشدم تا الان خداروشکر 

ولی بعضی وقتا میگم نکنه نازایی گرفتم الان که رابطه کامله چطو شده حلمله نشدم😂😂😂😂منم خوددرگیرم

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
من همش کیست داشتم دوا درمون کردم حالا شوهرم زگیل تناسلی داره!حالا پیگیر دوا درمون اونیم،خودمم عفونت ...

بچم دختره تقریبا۵سالشه

هرکی یه نگاهی داره به زندگی من الان فکرشومیکنم اگه واسه بچه سومم مشکل میخوردم بازم تمام تلاشمومیکردم

منم برای دومی اقدامم و شش ماهه نشده. تنبلی تخمدان دارم لعنتی. 😔

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها