سلام.خانما کسایی که با لتروزول باردار شدن ببیتون کی مثبت شد.من الان روز ۲۱ سیکلم هست و فقط لتروزول شبی ۲ تا خوردم.الان بی بیم منفیه.امید داشته باشم؟علائمی هم ندارم.جز یه کمسنگینی زیر دل
لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرست مرسی 😍مشکلی ندارما ولی خیلی بچه دوس دارم از شهریور دارم انتظار میکشم، ولی شرایطم جوریه که اگه پسر باشه بهتره برامون ولی بازم هرچی خدا بخواد من راضیم، فقط سالم باشه ❤️❤️❤️❤️❤️صلوات بفرست مرسی ❤️❤️
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خب اگه گفته نیازی به قرص نداره حتما نداره دیگه دکتر به من گفت حتی اگه ۵درصد هم حرکت داشته باشه بازم ...
من الان 8 ماهه اقدامم، هرماه هم یا دوروز جلو ميندازم یا 2 روز عقب از وقتی تو اقدامم اینجوری شدم، دکترم میگه کیست نداری، آخه دکتر قطعی نگفت لازم به دارو نیست گفت ببر ارولوژی نگا کنه شوهرمم نمیره
لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرست مرسی 😍مشکلی ندارما ولی خیلی بچه دوس دارم از شهریور دارم انتظار میکشم، ولی شرایطم جوریه که اگه پسر باشه بهتره برامون ولی بازم هرچی خدا بخواد من راضیم، فقط سالم باشه ❤️❤️❤️❤️❤️صلوات بفرست مرسی ❤️❤️
نه ربطی نداده.فقط با خوراکیهای مفید مثل چهارمغز و ویتامین ای و سی و گیاه کاسنی دم کن بده بخوره ...
چشم اینارو حتما 3 ماه امتحان میکنم ایشالا نتیجه بده