2777
2789
عنوان

لتروزول خوردم و بیبیم منفیه😢یعنی زود زدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 36 پست
نه خب هرروز به طبع ضعیف میکنه ولی مهمش اینه که موقع ازمایش سع روز قبلش انزال نداشته باشه...اونوقت ه ...

روزی از هرکدوم یدونه میدم بخوره ببینیم چی میشه ایشالا بلکه درست بشه 😔

لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرست مرسی 😍مشکلی ندارما ولی خیلی بچه دوس دارم از شهریور دارم انتظار میکشم، ولی شرایطم جوریه که اگه پسر باشه بهتره برامون ولی بازم هرچی خدا بخواد من راضیم، فقط سالم باشه ❤️❤️❤️❤️❤️صلوات بفرست مرسی ❤️❤️
آره موقع آزمایش همه چی رو رعایت کردیم، الان برای این 10 درصد داروی خاصی تجویز میکنه دکتر؟؟؟  ی ...

خب اگه گفته نیازی به قرص نداره حتما نداره دیگه

دکتر به من گفت حتی اگه ۵درصد هم حرکت داشته باشه بازم میشه

اینجا بوده کسی که با۱۹میلیون اسپرم باردارشده

بسپاربخدا عزیزم

هم سن هستیم منم ۲۰سالمه معلومه مثل من استرسی

چندوقته اقدامی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگه گفته نیازی به قرص نداره حتما نداره دیگه دکتر به من گفت حتی اگه ۵درصد هم حرکت داشته باشه بازم ...

من الان 8 ماهه اقدامم، هرماه هم یا دوروز جلو ميندازم یا 2 روز عقب از وقتی تو اقدامم اینجوری شدم، دکترم میگه کیست نداری، آخه دکتر قطعی نگفت لازم به دارو نیست گفت ببر ارولوژی نگا کنه شوهرمم نمیره 

لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرست مرسی 😍مشکلی ندارما ولی خیلی بچه دوس دارم از شهریور دارم انتظار میکشم، ولی شرایطم جوریه که اگه پسر باشه بهتره برامون ولی بازم هرچی خدا بخواد من راضیم، فقط سالم باشه ❤️❤️❤️❤️❤️صلوات بفرست مرسی ❤️❤️
من الان 8 ماهه اقدامم، هرماه هم یا دوروز جلو ميندازم یا 2 روز عقب از وقتی تو اقدامم اینجوری شدم، دکت ...

نه ربطی نداده.فقط با خوراکیهای مفید مثل چهارمغز و ویتامین ای و سی و گیاه کاسنی دم کن  بده بخوره.خوب میشه

نه ربطی نداده.فقط با خوراکیهای مفید مثل چهارمغز و ویتامین ای و سی و گیاه کاسنی دم کن  بده بخوره ...

چشم اینارو حتما 3 ماه امتحان میکنم ایشالا نتیجه بده 

من الان 8 ماهه اقدامم، هرماه هم یا دوروز جلو ميندازم یا 2 روز عقب از وقتی تو اقدامم اینجوری شدم، دکت ...

پس باهمیم منم‌ ۹ماهه اقدامم

درخواست دوستی دادم باهم باشیم اگه مایل بدونی عزیزم