2777
2789
عنوان

لتروزول خوردم و بیبیم منفیه😢یعنی زود زدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 36 پست
من لترزول و پروژسترون خورده بودم، با 5 روز تاخیر پریود شدم این ماه، شوهرم رفت آزمایش داد خیلی خفیف ا ...

گرمی وچیزای مقوی

ویتامین e

زینک پلاس

ویتامین سی خارجی

روزی یک عدد

درست میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرمی وچیزای مقوی ویتامین e زینک پلاس ویتامین سی خارجی روزی یک عدد درست میشه

چند ماه طول میکشه تا درست بشه؟؟؟؟ شما این مشکلو داشتین؟ میشه قشنگ منو راهنمایی کنی چیکارکنم؟ از دیشب نخوابیدم 

لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرست مرسی 😍مشکلی ندارما ولی خیلی بچه دوس دارم از شهریور دارم انتظار میکشم، ولی شرایطم جوریه که اگه پسر باشه بهتره برامون ولی بازم هرچی خدا بخواد من راضیم، فقط سالم باشه ❤️❤️❤️❤️❤️صلوات بفرست مرسی ❤️❤️
چند ماه طول میکشه تا درست بشه؟؟؟؟ شما این مشکلو داشتین؟ میشه قشنگ منو راهنمایی کنی چیکارکنم؟ از دیشب ...

برای اینکه اسپرم ساخته بشه ۳ ماه زمان میبره.یعنی هرچی الان همسرت استفاده کنه ۳ ماه دیگه اثرش معلوم میشه.پس هر چه زودتر شروع کن

چند ماه طول میکشه تا درست بشه؟؟؟؟ شما این مشکلو داشتین؟ میشه قشنگ منو راهنمایی کنی چیکارکنم؟ از دیشب ...

عزیزم چرا نخوابی،اولا اینکه بهتره بره پزشک سعی کن راضیش کنی....چیش ۶۰درصد هست؟

نه گلم ما هیچ مشکلی نداریم فقط برای بارداری سریع هردومون میخوریم روزی یک عدد....حتی اونایی که اسپرمشون ضعیفه دکتر اینارو تجویز میکنه....ویتامین eوزینک پلاس وسی خیلی موثره....اگه یه وقت هم نرفت خودت برو از داروخونه بگیر بده روزی ازهرکدوم بخوره....سیاهدونه وکاسنی هم خیلی خوبه

همه اینارو مرتب انجام بدی ومشکل دیگه نداشته باشین ان شاالله خیلی زود نتیجع میگیرین

برای اینکه اسپرم ساخته بشه ۳ ماه زمان میبره.یعنی هرچی الان همسرت استفاده کنه ۳ ماه دیگه اثرش معلوم م ...

چه قرصی، چه خوردنی، نمیدونم چیکارکنم 20 سالمه فکر میکردم کیست دارم الان بعد از 8 ماه رفتیم دکتر اینو گفته، 

این ضعیف بودن ربطی هم به رابطه بیش از حد داره؟؟؟ 

لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرست مرسی 😍مشکلی ندارما ولی خیلی بچه دوس دارم از شهریور دارم انتظار میکشم، ولی شرایطم جوریه که اگه پسر باشه بهتره برامون ولی بازم هرچی خدا بخواد من راضیم، فقط سالم باشه ❤️❤️❤️❤️❤️صلوات بفرست مرسی ❤️❤️
چه قرصی، چه خوردنی، نمیدونم چیکارکنم 20 سالمه فکر میکردم کیست دارم الان بعد از 8 ماه رفتیم دکتر اینو ...

نه نداره عزیزم

فقط سعی کنین برای بارداری یه روز درمیون اقدام داشته باشین

موقع ازمایش دادن شرایطو رعایت کردین؟

عزیزم چرا نخوابی،اولا اینکه بهتره بره پزشک سعی کن راضیش کنی....چیش ۶۰درصد هست؟ نه گلم ما هیچ مشکلی ...

قرص زینگ و اینایی که گفتی دوز خاصی داره؟ نمیدونم چیشه فقط نوشته نرمال فرم 60 که مال شوهرمه 

بغلشم نوشته 70 ینی باید 70 باشه ولی 60 هست، قدرت باروری داره اما یکم ضعیفه زیر 40 نیست که قدرتی نداشته باشه اصلا، تعدادش 92 میلیونه الان نمیدونم این 10 درصد رو چجوری باید درستش کنم دکتر گفت اصلا شاید بهش دارو نده، منم فکر میکنم چون ما زیاد ارتباط داریم به اون مربوط میشه؟ 

قرص زینگ و اینایی که گفتی دوز خاصی داره؟ نمیدونم چیشه فقط نوشته نرمال فرم 60 که مال شوهرمه  بغ ...

نه خب هرروز به طبع ضعیف میکنه

ولی مهمش اینه که موقع ازمایش سع روز قبلش انزال نداشته باشه...اونوقت هرچی نشون بده درسته

موقع اقدام یه روز درمیون تااخر سیکل نزدیکی کنین این توصیه پزشکه

ویتامین e۴۰۰

زینک پلاس۴۰۰

البته بری داروخونه بگی میدن 

نه نداره عزیزم فقط سعی کنین برای بارداری یه روز درمیون اقدام داشته باشین موقع ازمایش دادن شرایطو ر ...

آره موقع آزمایش همه چی رو رعایت کردیم، الان برای این 10 درصد داروی خاصی تجویز میکنه دکتر؟؟؟ 

یا برای همه ویتامین میده؟ چون مشکل دیگه ای نداره فقط 10 درصد کمه