2777
2789

مادر شوهرمشب یلدا زنگ زد گفت چه خبرواینا...ما شهر دوریم منم گفتم چه خبر شما مراسم دارین گفت نه بابا ماهیشکی نمیاد تنهاییم وبچه هاش میرن خونه مادر زنشون وفلان منم چقدناراحت شدم گفتم طفلیا تنهان چرا جاریم اینا طبقه بالان نمیان ی سر بزنن الان جاریم تو وروفایلش ی عکسایی گذاشته از شب یلدا ک خونه مادر شوهرم بودن وبا چه بندو بساطی بمنم برخوردگفتم مگه من حسودم ک میگه تنهاییم وانقد تشریفات میکنه ومهمونی میده.منم خیلی ناراحت شدم تازه جاریم بامن قهره واین پروفایلارو میزاره وگرنه چه ربطی داره از شب یدا ده روز گذشته چرا الان میزاره عکساشو اخه

خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده

خب میگفت اره بچه ها قراره بیان جاتون خالی

خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید  خواسته حسودیت نشه...جاریتم از قصد گذاشته

👊همیشه قبل از بحث با کسی دوتا سوال از خودتون بپرسید؟ 1.کجای زندگیشم؟ 😏  2. کجای زندگیمه؟ 😕  اگه جواب (هیچ جا) بود، بحث بیخود نکنید!!!😊

تازه جاریم اینا ی ماشین صفرم خریدن ک اونم گذغشته پروفایلش برادرشوهرم بیکاره اینم پدرشوهرم خریده براشون منم خیلی نازاحت شدم خیلی بمن زنگ میزنه میگه چون ب تو بی احترامی کرده منم محلش نمیدم ازون ور مراسم وماشین و....

دو حالت داره، یا مادرشوهرتاونموقع که باهات حرف زده از اومدن اونا خبر نداشته، یا اینکه دیده شما تنهایید نخواسته بگه ما دور همیم 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
حق داری

مرسی ولی زورم میاد خیلی

شاید شما حساس باشی اما اگر منم بودم حساس میشدم.

ولی به نظرم بهشون زنگ بزن بگو شما گفتین تنهایین من چقدر ناراحت شدم تنهایین نمیدونستم الکی گفتین و جمعتون جمه..

شاید قرار بوده تنها باشن بعد یهویی شده ....

تازه جاریم اینا ی ماشین صفرم خریدن ک اونم گذغشته پروفایلش برادرشوهرم بیکاره اینم پدرشوهرم خریده براش ...

واه واه 😐😐😐عجباااااا یا این وری یا اون وری😐😐

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.