2777
2789
عنوان

متخصص قلب و عروق خوب در کرج

1653 بازدید | 2 پست

متخصص قلب و عروق در کرج پزشکی است که در زمینه تشخیص و درمان بیماری‌های قلبی و عروق تخصص دارد و به‌طورکلی ده سال یا بیشتر در این زمینه تحصیل می‌کند.

متخصصین قلب هرگونه بیماری قلبی مانند بیماری‌های دریچه قلب، نارسایی قلب، بیماری‌های مادرزادی قلب و ... را بررسی می‌کند و در برخی مواقع با کنترل کلسترول، فشارخون و ... از بروز مشکلات قلبی پیشگیری می‌کند.

انواع بیماری‌های قلب و عروق

برخی از بیماری‌های قلب و عروق که سبب مراجعه افراد به متخصص قلب و عروق در کرج می‌شود، عبارتند از:

بیماری‌های عروق کرونر

عروق کرونر وظیفه رساندن موادغذایی، اکسیژن و خون را به‌عهده دارند و گاهی‌اوقات جمع شدن کلسترول در این رگ‌ها باعث می‌شود خون و اکسیژن به قلب نرسد. همچنین در چنین حالتی ممکن است خطر حمله قلبی افزایش یابد.

آنژین

آنژین را می‌توان از دسته بیماری‌های مربوط به عروق کرونر نام برد. چراکه در این حالت، اکسیژن کافی به قلب نمی‌رسد.

نارسایی میترال

برخی مواقع دریچه‌ی میترال قلب به‌خوبی بسته نمی‌شود و به همین دلیل خون به قلب برمی‌گردد. و همین موضوع باعث می‌شود خون در بدن افراد مبتلا به نارسایی میترال پخش نشود و در نتیجه فرد احساس خستگی کند.

نارسایی قلبی

نارسایی قلب به معنای بی‌کفایتی قلب در پمپ کردن خون است و افرادی که نارسایی قلب دارند اغلب سابقه حمله قلبی در گذشته داشته اند. در واقع زمانی که قلب نتواند خون را به تمام بدن برساند، نارسایی رخ داده است و در صورتی که فرد بیماری عروق کرونر یا فشارخون بالا داشته باشد این مشکل بیشتر می‌شود.

آریتمی

آریتمی به معنای ریتم غیرطبیعی قلب است و ممکن است تنها به شکل یک مکث موقت بوده و تعداد ضربان قلب را تحت تأثیر قرار ندهد یا در برخی مواقع سبب شود ضربان قلب بسیار آهسته یا سریع شود.

در صورت بروز چه علائمی به متخصص قلب و عروق در کرج مراجعه کنیم؟

با توجه به شیوع بیماری کرونا بسیاری از افراد از مراجعه به دکتر قلب خودداری می‌کنند و همین موضوع باعث می‌شود بیماری آن‌ها پیشرفت کند یا در مواقعی حمله‌ی قلبی رخ بدهد. به همین دلیل در صورت بروز علائم مشکلات قلبی حتما باید به متخصص قلب و عروق مراجعه کرد یا به صورتی تلفنی او را در جریان وضعیت بیمار گذاشت. برخی از این علائم عبارتند از:

• احساس درد در قفسه سینه
  • تهوع یا استفراغ
  • تپش قلب نامنظم
  • تنگی نفس
  • درد در ناحيه فک، پشت گردن، شانه ها و بازو ها
  • بي حالي و خستگي زودرس
  • عرق سرد در صورتی که با درد در قفسه سینه همراه باشد

چطور یک متخصص قلب و عروق خوب در کرج  پیدا کنیم؟

از آنجایی که این روزها به دلیل بیماری کرونا، مراجعه به بیمارستا‌ن قلب کمتر شده و اکثر افراد ترجیح می‌دهند به مطب دکتر قلب خود مراجعه کنند، پیدا کردن یک دکتر قلب خوب در کرج به چالش تبدیل شده‌است.

در پاسخ به این سوال که چطور یک دکتر قلب خوب در کرج پیدا کنیم؟ باید بگوییم برای این منظور می‌توانیم در اینترنت جست‌وجو کرده یا از بانک مشاغل کرج تبلیغ استفاده کنیم. بانک مشاغل کرج تبلیغ یک بانک اطلاعاتی در کرج است که همه‌ی مشاغل و کسب‌وکارهای کرج را معرفی می‌کند و لیستی از بهترین متخصصین قلب و عروق کرج را دارد. همچنین در این سایت امکان سرچ بر اساس محله وجود دارد و این امکان را به فرد می‌دهد که مثلا اگر در طالقانی کرج ساکن است، به راحتی به لیست دکتر قلب در طالقانی کرج دسترسی داشته باشد.

من خودم بعد زایمانم همش تپش قلب پیدا میکنم یکی بهم دکتر ثابتی رو معرفی کرده دکتر مرجان ثابتی البته یه ویزیت هم شدم پیششون تشخیصشون با دکترای دیگه فرق داشت تا الان که دارم داروهاشونو مصرف میکنم اوکیم حالا اگرم کسی توی تهران دکتر قلب و عروق خوب خواست ایشون هستن چون دکتر قلب و عروق باید خیلی تشخیص دقیق داشته باشه مخصوصا واسه خانم ها که باردای یا دوران شیر دهی پیش رو دارن و واقعا دوران حساس و خطرناکیه من اگه قبل باردایم پیش دکتر خوب میرفتم الان اینقدر تپش قلبام شدید نمیشد ادرس دکترمو میذارم اگر کسی نیاز داشت استفاده کنه 

https://www.instagram.com/drmarjansabeti/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.